Veits priecājas, ka viņa 35 gadus jaunākā draudzene patīk citiem vīriešiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašmāju grupas «Credo» solistu Gunti Veitu (63) jau vairākus mēnešus vieno romantiskas attiecības ar TV3 šovā «Precētie pret brīvajiem» iepazīto Elenu Kalicku (28). Viesojoties «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot», Veits atklāti atbildēja uz jautājumiem par abu attiecībām.

Vaicāts, kā reaģē uz citu vīriešu veltīto uzmanību savai mīļotajai, atzīst: «Tas ir forši, ka viņiem patīk. Sliktāk būtu, ja man būtu tāda meitene, kas nevienam nepatīk.»

Sarunu raidījumā viesojusies arī dziedātāja Sabīne Geiba (Berezina), kura atklājusi, ka viņas vīrs drīzāk ir lepns, ka arī citi vīrieši pievērš viņai uzmanību. «Viņš ir lepns par to – jā, skatieties, tā ir mana! Viņa katru dienu man ir blakus! Viņam patīk, ka es izskatos skaisti sabiedrībā, un, ja kāds man pievērš uzmanību, tas viņam drīzāk patīk, nevis viņš kļūst greizsirdīgs. Tas viņu paceļ, ka, lūk, – šī ir mana sieviete!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu