Slavenību ģimenes locekļi, kuri ir netradicionāli orientēti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Lai arī mūsdienās sabiedrība kļūst arvien tolerantāka pret minoritātēm, ir jābūt visai drosmīgam atklāt pasaulei savu patieso «es». Arī pasaulē populāri ļaudis ir spējuši publiski runāt par savu un savu tuvinieku netradicionālo orientāciju, atklājot ļoti intīmas detaļas par savu privāto dzīvi.

 
Ādams Levins ar ģimeni
Ādams Levins ar ģimeni Foto: Vida press

Ādams Levins

Grupas «Maroon 5» solists Ādams Levins 2011. gadā kādā intervijā atklāja, ka viņa jaunākais brālis Maikls ir gejs. «Ticiet man, tu ar to piedzimsti. Mans brālis ir gejs, un mēs to zinājām, kad viņam bija tikai divi gadi,» intervijā atklāja Levins.

 
Demija Lovato
Demija Lovato Foto: AP/SCANPIX

Demija Lovato

Amerikāņu dziedātājas Demijas Lovato vectēvs bija gejs. «Mans vectēvs bija tik drosmīgs, ka publiski «iznāca no skapja» 60. gados. Jūtu, ka manī ir daudz kas no viņa.»

 
Šēra un Čezs Bono
Šēra un Čezs Bono Foto: AFP/SCanpix

Šēra

Armēņu izcelsmes amerikāņu dziedātājas Šēras atvase ir transpersona – viņa piedzima kā meitenīte vārdā Čestitija Sana Bono, bet tagad ir pazīstama kā vīrietis vārdā Čezs Bono.

Dzimuma maiņas operāciju Čezs veica 2009. gadā un, pēc viņa vārdiem, tas ir «labākais lēmums, kādu jebkad esmu pieņēmis». Čezs stāsta, ka kopš dzimšanas juties kā vīrietis un viņā neesot bijis nekā sievišķīga. «Es ticu, ka dzimums ir kaut kas starp tavām ausīm, nevis kājām. To es sapratu jau 90. gados, bet tas bija ilgs process, lai justos droši kaut ko darīt lietas labā. Man tuvojās 40 un bija variants - tagad vai nekad.»

 
Ariana Grande un Frenkijs Grande
Ariana Grande un Frenkijs Grande Foto: Vida press

Ariana Grande

Amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes pusbrālis Frenkijs ir gejs. Ariana to uzzināja, būdama vien 11 gadus veca, un uzreiz uzdeva jautājumu: «Jauki! Kad varēšu iepazīsties ar tavu draugu?»

 
Anna Hetaveja
Anna Hetaveja Foto: REUTERS/Scanpix

Anna Hetaveja

2010. gadā aktrise un dziedātāja Anna Hetaveja paziņoja, ka mainījusi savu reliģisko pārliecību, jo viņas brālis Maikls ir gejs. «Kāpēc man jāatbalsta organizācija, kura ierobežo mana mīlošā brāļa izvēli?» par katolicismu sacīja aktrise.

 
Madonna un Kristofers Čikone
Madonna un Kristofers Čikone Foto: Vida press

Madonna

Popkaralienes Madonnas jaunākais brālis Kristofers Čikone ir gejs. Viņš 2016. gadā mija gredzenus ar britu izcelsmes frizieri Reju Takeru.

 
50 Cent
50 Cent Foto: REUTERS/Scanpix

50 Cent

Reperis 50 Cent 2012. gada augustā kādā intervijā atzina, ka viņa māte bijusi lesbiete. «Jā, viņai patika sievietes. Visa mana bērnība bijusi tāda,» par savu māti Sabrīnu Džeksoni atklāja reperis, kurš pasaulē nāca tad, kad viņa mātei bija vien 15 gadi.

 
Mendija Mūra
Mendija Mūra Foto: AP/SCANPIX

Mendija Mūra

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Mendija Mūra pērnā gada novembrī atklāja, ka viņas māte pameta savu bērnu tēvu, lai būtu kopā ar sievieti. Tāpat Mendijai ir divi brāļi, kuri arī ir geji. «Visi ir daudz priecīgāki, bagātāki un piepildītāki, ja var būt tādi, kā iekšēji jūtas,» kādā intervijā pastāstīja seriāla «This Is Us» zvaigzne Mūra.

 
Jay-Z
Jay-Z Foto: REUTERS/Scanpix

Jay-Z

Reperis Jay-Z par savas mātes orientāciju apdzied dziesmā «Smile» no viņa 2017. gada albuma «4:44». «Mammai bija četri bērni, bet viņa bija lesbiete. Nācās izlikties tik ilgi, slēpties skapī. Sabiedrības nosodījums un sāpes viņai bija par daudz, lai izturētu,» repo Jay-Z.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu