Liktenīgā intervija: kā žurnāliste Krūmiņa savaldzināja Abu Meri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Nedēļas sākumā medijus pāršalca ziņa, ka Saeimas deputāts, gastroenterologs un Arābu kultūras centra valdes priekšsēdētājs Hosams Abu Meri ieskatījies «Rīta Panorāmas» vadītājā Lindā Krūmiņā. Lūk, liktenīgā intervija pērnā gada novembrī, kurā Hosamam parādījušās jūtas pret savu jauno draudzeni.

Kā informēja izdevums «Privātā Dzīve», Abu Meri atzinis, ka ieskatījies Lindā pērnā gada novembrī, kad bija uzaicināts uz «Rīta Panorāmu». «Kad ieraudzīju Lindu Latvijas Televīzijas gaitenī, mēs sasveicinājāmies, un es pie sevis nodomāju: «Cik skaista sieviete!» Tajā pašā dienā viņas kolēģei televīzijā, it kā starp citu, apjautājos, vai Linda ir aizņemta. Saņēmu atbildi - nē, brīva. Pēc intervijas manu prātu nepameta doma, ka jāmēģina ar viņu kaut kā kontaktēties,» par savām sajūtām izdevumam stāsta deputāts.

Liktenīgajā intervijā Linda bija tērpusies violetā kleitā un pavisam nejauši arī Hosams bija izvēlējies kaklasaiti tādā pašā krāsā.

Kā zināms, Abu Meri paziņoja par šķiršanos no sievas, bijušās aizsardzības un iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces, 2017. gada 10. jūnijā sociālajā vietnē «Facebook».

«Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams.

Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību,» informēja Abu Meri un Mūrniece.

Pāris dokumentus par laulības šķiršanu parakstīja 14. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu