Makolijs Kalkins atklāj, kā zaudējis nevainību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Viesojoties podraidē «Anna Faris Is Unqualified», filmas «Viens pats mājās» zvaigzne Makolijs Kalkins atklāja intīmas detaļas par to, kā zaudējis savu nevainību.

«Man šķiet, ka man bija 15 gadi. Tas nebija pretīgi vai dīvaini. Mēs to plānojām. Tas bija silti, lipīgi, un es sev jautāju: «Vai es daru visu pareizi?» Mēs klausījāmies «The White Album» [«The Beatles» devītais albums - red.],» podraides laikā atklāja aktieris.

Šobrīd 37 gadus veco aktieri vieno romantiskas attiecības ar Brendu Songu, bijušo «Disney» aktrisi. «Es esmu kopā ar dāmu, kura ļoti labi pret mani izturas,» lakonisks ir aktieris.

Vairākus gadus medijos izskanēja runas, ka Kalkins ir atkarīgs no apreibinošām vielām - kā stāsta aktiera draugi, sevis iznīcināšanu alkoholā un narkotikās aktieris sācis pēc viņa meitenes, aktrises Milas Kunisas aiziešanas no viņa dzīves un neveiksmēm kino biznesā. Pēc bērnības panākumiem filmās «Viens pats mājās» aktierim nav bijuši citi šedevri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu