Mairis Briedis: Neesmu palicis resns, turpinu trenēties, laboju savas kļūdas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijā labākais bokseris Mairis Briedis (33) nākamo reizi ringā dosies maijā pirms Pasaules boksa supersērijas fināla – viņa pretinieks būs zināms tuvāko nedēļu laikā. Tāpat latvietis būs rezervists finālam, ja satraumēsies kāds no titula mača dalībniekiem.

Pašlaik Briedis ir paņēmis atvaļinājumu darbā policijā, lai aktīvi nodotos treniņiem un pavadītu vairāk laika ar nesen dzimušo dēliņu Gabrielu, kas ir viņa kopumā piektais dēls, bet trešā kopīgā atvase ar sievu Jūliju.

«Es nebiju zaudējis desmit gadus, tādēļ tagad ir sajūta, ka viss ir jāsāk no jauna. Tā tam bija jānotiek, lai mēs atkal būtu šeit un notiktu šīs pārvērtības. Lai es ietu uz priekšu. Ja dabūtu zvaigžņu slimību, tad būtu ziepes! Bet tagad domāju, ka būs vēl labāk. Jūtos ļoti labi. Kā redzat, neesmu palicis resns, turpinu trenēties un laboju savas kļūdas,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja sportists.

Sākam nometni! ?? ••• Camp starts now! #TeamBriedis

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka janvāra beigās Briedis pēc skaistas 12 raundu cīņas «Arēnā Rīga» Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam, kurš tādējādi sasniedza turnīra finālu un ieguva arī iepriekš latvietim piederošo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Līdz ar to ukrainis kļuvis par čempionu divās versijās, jo viņam iepriekš bija arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta.

Finālā Usiks tiksies ar krievu Muratu Gasijevu, kurš ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions. Šī cīņa notiks maijā Saūda Arābijā.

Pašlaik 33 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā tagad uzvarējis 23 no 24 cīņām, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu