Edgars Kreilis uz olu kaujām ierodas ar majonēzes paku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Šovā «X Faktors» un dziesmu konkursā «Supernova» iepazītais Edgars Kreilis, kurš ir arī trīs meitu tētis, Lieldienas allaž pavada ģimenes lokā. Sarunā ar TVNET dziedātājs atklāj, kas viņam svētkos sagādā vislielāko prieku.

Vaicājot, kādas ir Lieldienu svinēšanas tradīcijas Kreiļu ģimenē, dziedātājs atbild: «Šie ir vieni no svētkiem, kurus pavadīt uz vietas vienkārši nav iespējams. Jācenšas kaut kur izkustēties, un līdzās ģimenes tradīcijām jāseko arī pilsētas tradīcijām. Olu krāsošana, dauzīšana, ripināšana un šūpošanās ir jautra nodarbe, it īpaši, ja to dara kopā ģimenes lokā. Es jau varētu iztikt bez Lieldienu priekiem, bet, redzot to, kādu prieku tas sagādā bērniem, manī atveras citas vērtības.»

Edgars atzīst, ka ir liels saldumu cienītājs, gluži kā bērni, tāpēc arī šogad neiztikt bez šokolādes olu meklēšanas mājas pagalmā.

Uz jautājumu, kā uzvarēt olu kaujās, dziedātājs ar nožēlu atzīst, ka nezina uzvaras formulu. «Diemžēl esmu viens no tiem, kurš pirms cīņas jau sāk gatavot sāli vai pat majonēzes paku. Šajā aktivitātē man veicas vairāk ar apēsto olu skaitu nekā ar uzvarām dueļos,» nosaka Kreilis.

Kā jau mūziķim, svētkos liela loma ir mūzikai, tomēr Edgars uzskata, ka Lieldienas saistās ar mieru un klusumu. «Šis ir ļoti labs jautājums, bet, ņemot vērā baznīcas vēstījumu, šis laiks vairāk apzīmē klusumu, tāpēc, iespējams, arī nav konkrētas pleilistes, ko šajos svētkos klausīties. Protams, ja tomēr tāda ir, būtu ieinteresēts ar to iepazīties,» sarunā ar TVNET atklāj Edgars.

Kā zināms, Edgars pēc piedalīšanās šovā «X Faktors» pie pirmajiem sasniegumiem neapstājas, bet turpina strādāt - dziesmu konkursa «Supernova» finālā viņš ar dziesmu «Younger Days» ierindojās 6. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu