Kāpēc izjuka Fiļa un Zāmueles laulība?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šonedēļ medijus pāršalkusi ziņa, ka «ABLV Bank» līdzīpašnieks un padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs izbeidzis laulību ar sievu, vīnzini Santu Zāmueli.

Santa šo informāciju apstiprinājusi arī izdevumam «Privātā Dzīve». «Jā, esam šķirti, taču šķiršanās nav saistīta ar nesenajiem «ABLV» notikumiem,» lakoniska ir Zāmuele.

Kā zināms, «ABLV» februāra izskaņā paziņoja par pašlikvidāciju. Bankas problēmas radās pēc ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas institūcijas («FinCEN») februāra vidū paziņotā, ka tā plāno noteikt sankcijas «ABLV Bank» par naudas atmazgāšanas shēmām, kas palīdzējušas Ziemeļkorejas kodolieroču programmai, kā arī nelegālām darbībām Azerbaidžānā, Krievijā un Ukrainā. «FinCEN» publiskotajā ziņojumā arī teikts, ka «ABLV Bank» vadība līdz 2017. gadam izmantojusi kukuļdošanu, lai ietekmētu amatpersonas Latvijā, cenšoties novērst pret to vērstas tiesiskas darbības un mazināt draudus savām augsta riska darbībām.

Izdevumam «Privātā Dzīve» pietuvinātas personas atklājušas, ka Santa un Oļegs bijuši pārāk atšķirīgi.

Viens no iemesliem varētu būt Fiļa valdonīgums un Zāmueles biežā ceļošana ārpus Latvijas, kā arī tas, ka Fiļs nav bijis mierā ar sievas personīgajiem mērķiem un neatlaidību tos sasniegt.

Gada sākumā Santa piepildīja savu sapni un pašas spēkiem atvēra šampanieša bāru Rīgas centrā. «Protams, mans vīrietis palīdzēja, bet nevis vienkārši iedeva naudu... drīzāk - aizdeva. Un arī es pārdevu dažas savas lietas, īpašumu, kas nebija vajadzīgs, un ieguldīju savu naudu,» tā Zāmuele.

Oļegs un Santa sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma «Cosmopolitan» galvenā redaktore. Pāris apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Fiļam no iepriekšējām attiecībām ir četras atvases, savukārt Santai ir divas meitas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu