Nedēļa slavenību dzīvē: Fiļa un Zāmueles šķiršanās, Valtera veselība un Maliginu drāma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Oļegs Fiļs un Santa Zāmuele
Oļegs Fiļs un Santa Zāmuele Foto: Jānis Škapars/TVNET

Fiļa un Zāmueles šķiršanās

Nedēļas sākumā tapa zināms, ka Latvijas bagātākais cilvēks, «ABLV Bank» līdzīpašnieks un padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs izbeidzis laulību ar sievu, vīnzini Santu Zāmueli.

Santa šo informāciju apstiprinājusi arī izdevumam «Privātā Dzīve». «Jā, esam šķirti, taču šķiršanās nav saistīta ar nesenajiem «ABLV» notikumiem,» lakoniska ir Zāmuele.

Kā zināms, «ABLV» februāra izskaņā paziņoja par pašlikvidāciju. Bankas problēmas radās pēc ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas institūcijas («FinCEN») februāra vidū paziņotā, ka tā plāno noteikt sankcijas «ABLV Bank» par naudas atmazgāšanas shēmām, kas palīdzējušas Ziemeļkorejas kodolieroču programmai, kā arī nelegālām darbībām Azerbaidžānā, Krievijā un Ukrainā. «FinCEN» publiskotajā ziņojumā arī teikts, ka «ABLV Bank» vadība līdz 2017. gadam izmantojusi kukuļdošanu, lai ietekmētu amatpersonas Latvijā, cenšoties novērst pret to vērstas tiesiskas darbības un mazināt draudus savām augsta riska darbībām.

Izdevumam pietuvinātas personas atklājušas, ka Santa un Oļegs bijuši pārāk atšķirīgi. Kā viens no laulības izjukšanas iemesliem tiek minēts Fiļa valdonīgums un Zāmueles biežā ceļošana ārpus Latvijas, kā arī tas, ka Fiļs nav bijis mierā ar sievas personīgajiem mērķiem un neatlaidību tos sasniegt.

 
Hosams Abu Meri
Hosams Abu Meri Foto: LETA

Abu Meri tomēr nevadīs TV raidījumu

Saeimas deputāts, ārsts Hosams Abu Meri šonedēļ mikroblogošanas vietnē «Twitter» paziņoja, ka tomēr nevadīs LNT raidījumu «Dzīvīte brīvdienās».

Abu Meri norāda, ka atteicies no turpmākās raidījuma vadīšanas, taču līdz šim safilmēto gan varēs redzēt. «Vienmēr esmu bijis un būšu pirmkārt ārsts, viss pārējais - pakārtots,» tā deputāts.

Par plānu vadīt raidījumu deputāts iepriekš bija stāstījis izdevumam «Privātā Dzīve». «Katram cilvēkam ik pa laikam dzīvē ir vajadzīgs jauns izaicinājums. Man tāds ir TV raidījuma vadīšana,» atklāja Abu Meri.

 
Valters Frīdenbergs
Valters Frīdenbergs Foto: LETA

Kā šobrīd klājas Valteram Frīdenbergam?

Šonedēļ sarunā ar TVNET, pašmāju mūziķis Valters Frīdenbergs, kuram 2016. gadā tika atklāts vēzis un pērn saziedoti līdzekļi, lai viņš varētu turpināt ārstēšanos Šaritē klīnikā Berlīnē, Vācijā, atklāja, ka jau divas nedēļas dzīvo Latvijā, tomēr nākamnedēļ plāno atgriezties Berlīnē.

«Pa šīm divām nedēļām izdevās satikt draugus un cilvēkus, kas par mani tur īkšķus. Pašreiz notiek noslēdzošās sezonas filmēšana LTV1 raidījumam «Gudrs, vēl gudrāks», tāpēc nolēmu piedalīties tā vadīšanā. Viss notiek!» - pozitīvs ir Valters.

Vaicājot, kāda ir mūziķa pašsajūta, Valtera balsī dzirdams prieks. «Neņemot vērā to, ka vēl daudz kas ir jādara un daudz kas ir priekšā [ārstēšanas ziņā], pašsajūta salīdzinoši ir ļoti laba. Beidzot varu izkustēties ārpus mājas, ne tikai sēdēt dīvānā.»

TVNET interviju ar Valteru lasi šeit!

 
Irina Maligina
Irina Maligina Foto: publicitātes foto

Maligina meitas publisko atklātu vēstuli

Pērn mūžībā aizgājušā uzņēmēja Valērija Maligina meitas Irina Maligina un Nika Saveļjeva šonedēļ publiskoja atklātu vēstuli, kurā vērsās pret nelaiķa sievu, mākslinieci Elīnu Maliginu. Lūk, fragments no vēstules:

«Viņa sievas Elīnas Maliginas lēmums kavēt mantojuma procesu un prasīt testamenta atcelšanu tiesā, kā vienu no argumentiem izmantojot viņa rīcībspējas apšaubīšanu, liek uzdot jautājumus par šāda soļa patiesajiem motīviem. Kādu mērķu vadīta Elīna vēlas apšaubīt testamentu, kuru tēvs sastādījis neilgi pirms laulības noslēgšanas ar Elīnu 2016. gadā? Atbilstoši likumam Elīna Maligina kā laulātā var izprasīt neatņemamo mantojuma daļu, proti, vienu astoto daļu no mantojuma apmēra, tāpēc viņa ir vērsusies ar iesniegumu pie notāra. Tomēr, acīmredzot, ir par maz, un viņa iesniegusi prasības pieteikumu tiesā par testamenta apstrīdēšanu, tādējādi pretendējot uz daudz lielāku mantojuma daļu. Vienīgi neskaidrs paliek jautājums, kur šeit loģika, ja no vienas puses testamentu atzīst, pieprasot daļu, kas pienākas atbilstoši likumam, tomēr no otras puses - apstrīd tiesā?

Vēlamies vērst uzmanību - ja jau tiek iets tik tālu un no sievas puses tiek apšaubīta pat mūsu tēva rīcībspēja, lai par katru cenu apstrīdētu testamenta autentiskumu, vai nerodas loģisks jautājums - vai 2016. gadā noslēgtā laulība arī nav apšaubāma šo pašu viņas minēto «iemeslu» dēļ? Mūsu skatījumā izmantotie argumenti ir necienīgi, nemaz nerunājot par loģikas trūkumu.

Kā redzams, pašlabuma tīkošana un mantkārība var ņemt virsroku, mudinot pārkāpt jebkuras robežas. Nenoliedzami - ikvienam ir tiesības apstrīdēt dažādu dokumentu autentiskumu, tomēr jāvērtē, kādi argumenti tiek lietoti un kādas ētiskās robežas tiek pārkāptas.»

Pilnu vēstuli lasi šeit!

 
"Svešā seja" uzņemšanas aizkulises
"Svešā seja" uzņemšanas aizkulises Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sēras «Svešo seju» skatītājiem

Skumja ziņa TV3 seriāla «Svešā seja» faniem - šogad tiks pārtraukta seriāla filmēšana.

Kā informē TV3 pārstāvji, 17. maijā noslēgsies seriāls «Svešā seja». Tā vietā komanda ir sākusi strādāt pie jauna ikdienas seriāla koncepta un uzsver, ka būs ļoti prasīgi attiecībā uz jaunā seriāla kvalitātes kritērijiem.

«Jauno seriālu veidosim, sekojot pasaules tendencēm un Latvijas skatītāju vēlmēm, – meklēsim saistošu un aktuālu stāstu, turpināsim piesaistīt pašmāju iemīļotākos aktierus un seriālu filmēsim nevis studijā, bet gan reālā vidē. Mēs ticam, ka radīsim seriālu, kas aizraus un neatstās vienaldzīgu mūsu prasīgo skatītāju,» uzsver «All Media Baltics» vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

Pašmāju seriāls «Svešā seja» savu pirmizrādi piedzīvoja 2017. gada 18. septembrī, un sākotnēji seriāla sižetiskās līnijas centrā savijās stāsts par plastisko ķirurģiju un netīro biznesu, noklusētu patiesību ģimenē, kā arī mīlestību un cerību. Turpretim otrā sezona savu ceļu pie skatītājiem sāka ar lielām rokādēm seriāla galvenajā vēstījumā, lielāku uzmanību pievēršot galveno varoņu savstarpējām attiecībām, akcentējot mīlestību un ģimenes vērtības, kā arī humoram, bet kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.

Lasi interviju ar seriāla producenti Baibu Saleniece!

 
Hloja Kardašjana un Tristans Tomsons
Hloja Kardašjana un Tristans Tomsons Foto: AP/Scanpix

Emociju karuselis Kardašjanu ģimenē

Ne mazāk spraigi notikumi šonedēļ risinājās Kardašjanu ģimenē - nedēļas sākumā atklātībā nāca video, kurā redzams, kā Hlojas Kardašjanas mīļotais vīrietis, NBA kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons maigojas ar divām sievietēm kādā klubā. Video uzņemts pērnā gada oktobrī, laikā, kad Kardašjana bija trešajā grūtniecības mēnesī.

Tāpat ārvalstu mediji ziņo, ka šis nav vienīgais krāpšanas gadījums - pagājušajā nedēļas nogalē Tomsons manīts kopā ar īsa auguma bruneti kādā Ņujorkas klubā. Pēcāk abi pametuši izklaides vietu, lai kopā dotos uz viesnīcu.

Spītējot drāmai, Hloja 12. aprīlī laida pasaulē meitu. Dzemdībās kopā ar Hloju bija viņas mamma Krisa Dženere, māsas Kima un Kortnija Kardašjanas un neuzticīgais bērna tēvs Tristans Tomsons.

Video, kurā Tristans krāpj Hloju, noskaties šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu