Hlojas Kardašjanas gaidāmā bērna tēvs krāpis viņu ar citām sievietēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/khloekardashian

Amerikas slavenākais tenku portāls «TMZ» publiskojis video, kurā redzams, kā NBA zvaigzne, Klīvlendas «Cavaliers» basketbolists Tristans Tomsons, kurš ir ir arī Hlojas Kardašjanas gaidāmā mazuļa tēvs, krāpis Hloju ar divām sievietēm kādā naktsklubā laikā, kad Hloja bija stāvoklī.

Video redzams, kā Tomsons draiski skūpsta vienu no dāmām, kamēr otra viņa galvu likusi klāt savām brangajām krūtīm.

Šis video uzņemts oktobrī, kad Hloja bija trešajā grūtniecības mēnesī.

Tāpat «TMZ» ziņo, ka šis nav vienīgais krāpšanas gadījums - pagājušajā nedēļas nogalē Tomsons manīts kopā ar īsa auguma bruneti kādā Ņujorkas klubā. Pēcāk abi pametuši izklaides vietu, lai kopā dotos uz viesnīcu.

Vēl dažas dienas atpakaļ Hloja publiskoja skaistu foto, kurā redzama kopā ar gaidāmā bērniņa tēvu.

We are ready whenever you are little mama ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Runas par Hlojas un Tristana attiecībām uzvirmoja 2016. gada augustā, kad viņi pirmo reizi kā pāris apmeklēja repera Flo Rida dzimšanas dienas ballīti Maiami, ASV.

Šajā laikā Tomsona bijusī draudzene Džordana Kreiga bija pirmā bērniņa gaidībās. Basketbolista pirmais bērns - dēls Prinss - pasaulē nāca 2016. gada decembrī, kad sportists teju pusgadu jau mīlinājās ar Kardašjanu.

Kardašjana par gaidāmo mazuli paziņoja sociālajā vietnē «Instagram» pērnā gada nogalē. Ģimenes pieaugums gaidāms jau aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu