Seksīgā Mila Javoviča pirmo reizi apprecējās, būdama nepilngadīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sestdien, 14. aprīlī, kanāla 360TV skatītājus priecēs filma «Nezūdošais ļaunums: dzīve pēc nāves» (Resident Evil: Afterlife), kurā galvenajā lomā iejūtas seksīgā aktrise Mila Javoviča (Milla Jovovich). Lūk, fakti, ko, iespējams, nemaz nezināji par šo aktrisi!

Mila Javoviča dzimusi 1975. gada 17. decembrī Kijevā, Ukrainā.

Viņas māte ir krievu izcelsmes aktrise Gaļina Loginova, bet tēvs - serbu ārsts Bogičs Javovičs.

Kad Milai bija pieci gadi, viņas ģimene pameta Padomju Savienību, lai dzīvotu Londonā, Lielbritānijā. Pāris mēnešus vēlāk viņi pārcēlās uz dzīvi Losandželosā, ASV.

Javoviča sāka mācības amerikāņu skolā, tomēr 7. klasē to pameta, lai sāktu modeles karjeru. Aktrise 2002. gadā pat publiskajā telpā tika asociēta ar augstās klases zīmola «Prada» dizaineres Miučias Pradas mūzu.

Milas pirmā loma bija 1988. gada trillerī «The Night Train to Kathmandu».

Viena no zināmākajām Milas lomām ir 1997. gada filmā «The Fifth Element», kā arī jau minētajā «Resident Evil: Afterlife».

Mila pirmo reizi apprecējās 16 gadu vecumā ar aktieri Šonu Endrjūsu (Shawn Andrews), tomēr viņas māte anulēja kāzas pēc diviem mēnešiem.

1997. gadā viņa otrreiz apprecējās ar režisoru Luku Besonu (Luc Besson), tomēr jau 1999. gadā šķīra savu laulību.

Šobrīd aktrise ir precējusies ar režisoru Polu Andersonu (Paul V.S. Anderson), ar kuru iepazinās «Resident Evil: Afterlife» uzņemšanas laikā.

Pārim ir divas meitas - Evera Gabo Andersone (10) un Dašielai Edanai Andersonei (3).

Skaties filmu «Nezūdošais ļaunums: dzīve pēc nāves» ar Milu Javoviču galvenajā lomā kanālā 360TV 14. aprīlī plkst. 22:00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu