Slavas ēnas puse: fani slepus fotografē «X Faktora» zvaigzni Adrianu Miglāni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/adrianamiglane

Dalība talantu šovos nenoliedzami nes līdzi arī pastiprinātu sabiedrības uzmanību un popularitāti. Cik viegli vai grūti ar to sadzīvot? Vai arī mazajā Latvijā cilvēkiem, kuri gozējas TV ekrānos, nākas samierināties ar fanu pūļiem un nemitīgu atpazīstamību? Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» iemīļotajā sarunu šovā «Starp mums runājot» šonedēļ viesosies šovā «X Faktors» iepazītā jaunā dziedātāja Adriana Miglāne, kura atklās, kā sadzīvo ar televīzijas radīto popularitāti.

«Jebkuram ir interesanti ieraudzīt to cilvēku, kas ir ekrānos. Taču, jā, atpazīstamību ļoti var just. It īpaši pēc šova fināla. Grūtāk ir, piemēram, braukt transportā vai kur paēst,» stāsta Adriana Miglāne.

Jaunā sieviete atzīst, ka ļoti bieži talanta pielūdzēji mēdzot filmēt un fotografēt viņas ikdienas gaitas. Lai arī Adrianu tas netraucē un pat glaimo, tomēr nereti dziedātāja vēloties vienkārši atvilkt elpu no tā visa un atgādina, ka ir tieši tāds pats cilvēks kā pārējie: «Protams, es daru to, kas man patīk, un, iespējams, esmu zināmāka ar to, ka es dziedu. Taču esmu pilnīgi tāds pats cilvēks. Man arī puiši ir rakstījuši, sakot «es noteikti neesmu tava līmeņa cilvēks». Un tad man gribas viņam pateikt – par ko tu runā? Mēs visi esam cilvēki!» saka Adriana.

???

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu