Kardašjanu klans jau atkal pārsteidz ar bērna vārda izvēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/Scanpix

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne Hloja Kardašjana (Khloe Kardashian), kura 12. aprīlī laida pasaulē savu pirmdzimto, beidzot atklājusi jaundzimušās vārdiņu.

Spītējot krāpšanas skandālam, Hloja sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto, kura aprakstā paziņojusi atvases vārdu. «Mūsu mazā meitenīte Trū Tomsona [True - no angļu valodas «patiess»] ir absolūti nozagusi mūsu sirdis un mēs esam pārņemti ar mīlestību. Tāda svētība sveikt šo eņģeli ģimenē! Mammīte un tētis mīl tevi, Trū!»

Hlojas bērna tēvs ir NBA kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons (Tristan Thompson). Pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2016. gada vasaras, tomēr ārvalstu mediji ziņo, ka Tristans nav bijis uzticīgs sava bērna mātei - «TMZ» pagājušajā nedēļa publiskoja video, kurā redzams, kā NBA basketbolists Tristans Tomsons maigojas ar citām sievietēm laikā, kad viņa mīļotā sieviete Hloja Kardašjana bija trešajā grūtniecības mēnesī. Tāpat medijs ziņo, ka šis nav vienīgais krāpšanas gadījums - pāris dienas pirms dzemdībām Tomsons tika manīts kopā ar īsa auguma bruneti kādā Ņujorkas klubā. Pēcāk abi pametuši izklaides vietu, lai kopā dotos uz viesnīcu.

Kardašjana grūtniecību apstiprināja sociālajā vietnē «Instagram» pērnā gada decembrī. «Mans lielākais sapnis ir piepildījies! Mums būs bērniņš! Es gaidīju un daudz domāju par to, bet Dievam bija plāns. Viņš zināja, ko dara. Man vienkārši vajadzēja uzticēties viņam un būt pacietīgai. Brīžiem es joprojām nespēju noticēt tam, ka mūsu mīlestība radīja dzīvību! Tristan, paldies, ka mīli mani! Paldies, ka izturies pret mani kā pret karalieni. Paldies, ka vienmēr liec man justies skaistai. Tristan, visvairāk pateicos tev, ka padarīji mani par mammu!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu