Briedis sociālajos tīklos sirsnīgi paķircina traumu guvušo Usiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nedēļas sākumā medijos izskanēja ziņa, ka ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks guvis elkoņa savainojumu, līdz ar to uz nenoteiktu laiku atcelts viņa un krieva Murata Gasijeva duelis Pasaules boksa supersērijas finālā. Kā zināms, pašmāju labākais bokseris Mairis Briedis ir fināla rezervists, un par to Briedis atgādinājis arī sociālajos tīklos.

Briedis publiskojis foto no janvāra beigās aizvadītās cīņas, kurā redzams kopā ar Usiku boksa ringā. Pie publiskotā foto Briedis citē Usika dziesmu, vaicājot viņam: «You’re not feel? Because I am feel. I am very feel for the final!» [Tu nejūties? Jo es jūtos. Es ļoti jūtos finālam! - lat.]

Lai arī Briedis ir gatavs cīņai pret Muratu Gasijevu kā rezerves finālists, viņš novēlējis Usikam ātru atlabšanu.

Kā zināms, dažas dienas pirms cīņas pret Mairi Briedi Usiks izdeva dziesmu ar videoklipu. «Berlīne. 2017. gada 8. septembris. Svēršanās pirms cīņas Oleksandrs Usiks – Marko Huks. Līdz cīņai palicis nedaudz vairāk kā diennakts. Pasākuma noslēgumā žurnālists Usikam jautā: «Kā jūs jūtaties? (How do you feel?)» «Es jūtos, es ļoti jūtos! (I’m feel. I’m very feel!)» atbildēja Oleksandrs. Nākamajā dienā, tieši pirms cīņas, kad žurnālists viņam uzdeva to pašu jautājumu, jau zinot, ka tas nav pareizi, Usiks pārliecinoši atbildēja: «I’m feel! I’m very feel!!!» Tajā momentā radās ideja ierakstīt dziesmu,» par sportista veikumu stāstīts mūzikas video aprakstā.

Jau vēstīts, ka supersērijas čempions ne tikai iegūs Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī kļūs par visu četru prestižāko pasaules čempiona jostu īpašnieku, pie viena nopelnot iespaidīgu naudas balvu, kas mērāma vairākos miljonos dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu