Aktieris Kristaps Rasims brīdina par bīstamu bedri, kas apskādējusi viņa auto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris un mūziķis Kristaps Rasims (31), kurš Latvijā pazīstams kā slavenā pašmāju seriāla «UgunsGrēks» Jezupa lomas atveidotājs, sociālajā tīklā «Facebook» pēc riepas pārsišanas brīdina autobraucējus būt īpaši uzmanīgiem Ropažu pusē uz šosejas P4.

«A.god. Satiksmes ministrija, Latvijas Valsts ceļi, izskatās, ka Ropažu novada iedzīvotāju organizētā akcija #Stopielāpiem tika uztverta burtiski. Šāda bedre lietus laikā ir ne vien absolūti nepamanāma, bet var arī kādam izrādīties pēdējā. Personisks «paldies» par vakardienas brīnišķīgo pēcpusdienu - atsvaidzinot savas riepas mainīšanas iemaņas. Vēl pagaidām ar cieņu, Kristaps Rasims,» trešdien, 18. aprīlī, publiski paziņoja aktieris.

Par šā un citu Latvijas ceļu bēdīgo stāvokli informē arī ieraksta komentētāji: «28 gadus dzīvoju Ropažos, jau no bērnības atceros šo ceļu tikai bedrēs un ielāpos vien. Tagad audzinu meitiņu, un šis ceļš tiek nodots tālāk jaunai paaudzei. Jau ikdienā zinu katru bedri no galvas. Protams, salāpa, bet zinu, ka pēc ziemas mēs atkal tiksimies, un tā ik gadu»; «Silakrogā tikpat lielas bedres... ja pašvaldība nejēdz savus ceļus remontēt, tad arī valsts to nedara»; «Šitādi caurumi viens pie otra pa visu brauktuvi ir Auces virzienā, Glūdā un dažus kilometrus pirms uz aiz tās. Braukšana pa šo ceļu līdzinās krievu ruletei. Katru dienu braucot uz un no prakses, zīlēju - tikšu galā vai šoreiz ne»; «Praktiski visi LV ceļi ir tādā stāvoklī!»

Sakarā ar notikušo savu komentāru par šosejas stāvokli sniedza arī VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs»: «Šis autoceļš ir iekļauts avārijas stāvoklī esošo autoceļu posmu sarakstā. Uz šā autoceļa posma ir izvietota brīdinājuma ceļa zīme «Nelīdzens ceļš», kas brīdina ceļa lietotājus, ka uz brauktuves ir nelīdzenumi (viļņi, bedres, nelīdzens ceļš u.tmldz.). Līdz ar to šajā posmā nav iespējams pilnībā nodrošināt satiksmes drošībai atbilstošus braukšanas apstākļus, tiek nodrošināta autoceļa caurbraucamība. Informējam, ka VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» vakar (18.04.) saremontēja bedri. Aicinām ziņot par neatbilstošu ceļu stāvokli, zvanot uz VAS «Latvijas Valsts ceļi» Satiksmes informācijas centra diennakts tālruni 8000 5555.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu