Aktieris Andris Bērziņš: Latvieši ir divkosīgi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedošais pašmāju aktieris un joku plēsējs Andris Bērziņš (65) sarunā ar žurnālu «Ievas Stāsti» nebaidījās būt atklāts un paust savu viedokli par Latvijas iedzīvotāju humora izjūtu – viņaprāt, latviešiem ir grūti «atvērties».

«Bieži Krievijas televīzijā skatos humora raidījumus. Krieviem joki ir diezgan šerpi, bezkaunīgi. Latvieši saprot jokus, taču viņi ir lēnām jāiežūžo, kamēr atveras. Latvieši ir divkosīgi. Latvietim vienmēr širmītis ir priekšā, aiz kura dara, ko grib, taču baidās parādīt uz āru, spēlē paslēpes. Tu aizbrauc ar foršu programmu, runā visādas blēņas, bet reizēm ir sajūta, ka atrodies uz svešas planētas,» izdevumam pastāstīja slavenais humorists.

Kā zināms, aktieris daudzus gadus bijis redzams uz Dailes teātra skatuves, bet TV skatītāju atmiņā palicis ar Jagudina lomu seriālā «UgunsGrēks».

Aktieris aizvadītajā gadā piedalījās Ulda Marhileviča un Māras Zālītes traģikomiskajā dziesmu spēlē «Tobāgo!», kurā pēc 15 gadu pārtraukuma atkal atveidoja holandiešu jūrnieku Hansenu.

Bērziņš savu 65. dzimšanas dienu pērn nosvinēja uz skatuves Jelgavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu