DJ Avicii mīļotā sieviete publisko emocionālu ierakstu sociālajos tīklos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/emilygoldberg89

Pāragri mūžībā aizgājušā zviedru dīdžeja un ierakstu producenta DJ Avicii (īstajā vārdā Tims Berglings) draudzene Emīlija Goldberga (Emily Goldberg), ar kuru mūziķis bija kopā divus gadus, publiskojusi aizkustinošu ierakstu sociālajos tīklos.

Goldberga publiskojusi vairākus foto, kuros redzama ar DJ Avicii, kā arī paziņojumu mūziķa faniem: «Šos divus gadus, kad bijām kopā, viņš bija mana tuvākā uzticības persona, mans labākais draugs. Tagad es nevaru uz viņu paskatīties, zinot, ka vairs nekad neredzēšu viņa seju. Es joprojām apkopoju savas domas, un paldies visiem par jūsu laipnajiem vārdiem un sūtītajām ziņām. Pamodini mani, kad tas viss beigsies, jo es nevēlos, lai tā būtu patiesība.»

Jau vēstīts, ka 28 gadus vecais Avicii atrasts miris Omānā piektdien, 20. aprīlī. «Ģimene ir satriekta un lūdz šajā grūtajā laikā respektēt nepieciešamību pēc privātuma,» teikts ģimenes paziņojumā.

DJ Avicii sāka publicēt savus skaņdarbus šā gadsimta pirmā gadu desmita beigās. 2011. gadā viņš guva starptautiskus panākumus ar house kompozīciju «Levels», kas sasniedza «Billboard Dance Club Songs» topa virsotni. 2012. gadā par sadarbībā ar Deividu Getu radīto dziesmu «Sunshine» viņš tika nominēts Grammy balvai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu