Simona Kubasova ar vērienu nosvinējusi vecmeitu ballīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/simonakubasova

Amerikā dzīvojošā latviete, modele un skaistumkonkursu laureāte Simona Kubasova, kura drīzumā gatavojas iziet pie vīra, uzņēmēja Radža Prakaša, godam nosvinējusi vecmeitu ballīti.

Simonas sociālos tīklus uz nedēļas nogali pārņēma viņas draudzenes un māsa Diāna, kuras arī sarūpēja topošajai sievai pārsteiguma ballīti Maiami, ASV. «Mēs nedēļas nogalē nozagām Simonu! Un mēs atņēmām viņas telefonu! Tā ka nepūlieties sazināties ar viņu - viņa ir tikai mūsu!» pie publiskotā foto raksta Simonas draudzenes.

Kā zināms, Radžs bildināja Simonu pērnā gada novembrī. Par saderināšanos viņa paziņoja sociālajā vietnē «Instagram». «Es teicu: «Jā, jā, jā!» Mūžīgi mūžos! Mīlēšu tevi mūžam,» tā foto aprakstā savas sajūtas atminas Kubasova. «Man bija pats skaistākais rīts. Šis ir tas, par ko sapņo katra meitene - inteliģents, mīlošs, gādīgs un pievilcīgs princis! Un es esmu atradusi savējo,» prieku par saderināšanos neslēpa daiļā latviete.

Aplūko Simonas un Radža mīlas stāstu fotogrāfijās!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu