Justu albuma prezentācijā atbalsta arī viņa draudzene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Kreicbergs

Ceturtdien, 26. aprīlī, klubā «de flou» risinājās dziedātāja Justa Sirmā albuma «Here I Am» izdošanas svētki. Pasākumu apmeklēja gan Justa ģimene, gan draugi, kā arī kāda īpaša meitene, kura visai bieži manīta kopā ar dziedātāju.

Īpašās meitenes vārds ir Anna Melānija Skadiņa, un, kā saka zinātāji, viņa ir Justa mīļotā meitene.

Albuma atklāšanas pasākumā viņa mīļi čaloja ar Justa mammu, un izbaudīja koncertu kopā ar dziedātāja jaunāko brālīti Martu.

Justs un Anna Melānija kopā apmeklēja arī filmas «Bille» pirmizrādi, tomēr abi nedz apstiprina, nedz noliedz savas attiecības.

Vēl pavisam nesen Justs, viesojoties kanāla «STV Pirmā» šovā «Starp mums runājot» atklāja, ka ir no attiecībām brīvs vīrietis - pirmkārt, attiecībām grūti izveidoties viņa aizņemtības dēļ un, otrkārt, otram cilvēkam būtu grūti pielāgoties dziedātāja dzīvesstilam kā Latvijā pazīstamai personai.

being weird is my all time fav thing #stayweird

A post shared by Anna Melanija (@annmelanija) on

e m p i r e o f t h e s u n

A post shared by Anna Melanija (@annmelanija) on

?use code ‘annmelanija’ and get 15% discount for your @danielwellington ?

A post shared by Anna Melanija (@annmelanija) on

I hug myself a lot

A post shared by Anna Melanija (@annmelanija) on

@sudrabakaija shown me how self love change your life ❤️

A post shared by Anna Melanija (@annmelanija) on

Albums digitālajās platformās nāca klajā 20. aprīlī, tā dziesma «Falling Down» iekļauta globālās straumēšanas vietnes Spotify pleilistēs «Fresh Finds» un «Fresh Finds: Hiptornix», kur pāris dienu laikā guvusi vairāk kā 20 tūkstošus klausījumu. Dziesma tapusi «RIGaLIVE» nometnes laikā kopā ar producentu Andi Ansonu. Piecas no astoņām albuma dziesmām veidotas sadarbībā ar progresīvo deju mūzikas producentu Makree, kas albumā izceļ jaunas deju un house mūzikas garšas.

«Vislielākais paldies par šo albumu Makree, ar ko kopā mēs esam daudz strādājuši un arī diskutējuši, katrā brīdī, kad man bija šaubas, kad es nevarēju atrast spēku sevī, lai turpinātu, Makree bija tas, kurš teica, ka jādara un jādara tā, lai pašiem patīk, ka nav jāklausa un jāseko kādiem pieņemtiem industrijas standartiem, bet jāiet savs ceļš. To mēs arī centāmies darīt, esmu ļoti priecīgs, ka albums beidzot nonācis pie klausītājiem. Paldies visiem maniem tuvajiem cilvēkiem, kas palīdzējuši, ticējuši un atbalstījuši,» saka Justs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu