Nedēļa slavenību dzīvē: Laura Rizoto «Eirovīzijā», Avicii pašnāvība un peripetijas ap karaliskajām kāzām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP, PA Wire/Scanpix, Andres Putting

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Nauris Brikmanis
Nauris Brikmanis Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Izklausies redzēts» ceturtajā sezonā uzvar Nauris Brikmanis

Pagājušajā nedēļas nogalē noslēdzās šova «Izklausies redzēts» ceturtā sezona, kurā uzvaras laurus plūca Nauris Brikmanis.

Sarunā ar TVNET Brikmanis sacīja: «Es esmu nesapratnē un nespēju to aptvert. Esmu tiešām priecīgs. Liels paldies visiem, kas atbalstīja. (..) Mums bija aizdomas, ka varētu uzvarēt Atis Ieviņš.»

Uz jautājumu, kuras bija Naura mīļākās pārvērtības, viņš atbildēja: «Man liekas, ka viskrasākās pārvērtības tīri vizuāli bija ar Nikolu Šerzingeri. Man tika izmainīta visa sejas struktūra, pats arī biju saņēmies un sāku diētu uz to posmu, lai ātri nomestu liekos kilogramus. Un, protams, Sergejs Jēgers! Tad, kad uzlika silikona vaigus, kaklu un pieri, tikai manas acis un augšlūpa palika ārā.»

Jau vēstīts, ka uzvarētājs balvā saņēma 5000 eiro paša izvēlētam labdarības mērķim.

 
DJ Avicii
DJ Avicii Foto: AP/Scanpix

Jauni pavērsieni Avicii pašnāvībā

ASV slavenību tenku portālā «TMZ» šonedēļ izskanēja ziņa, ka zviedru izcelsmes mūziķis Avicii, kurš tika atrasts miris 20. aprīlī, izdarījis pašnāvību, sagriežot sevi.

Mūziķis izdarījis pašnāvību, izdarot griezumus ar pudeles lausku, kā rezultātā sākās liela asiņošana.

Arī dīdžeja ģimenes paziņojumā ir netieša norāde uz pašnāvību: «viņš vairs nespēja ilgāk turpināt» un «gribēja rast mieru».

Izlasi Avicii ģimenes publiskoto vēstuli!

Avicii bija vien 28 gadus vecs.

 
Foto: Instagram/markusriva

Markus Rivas jaunais tēls

Šajā pavasarī mūziķis Markus Riva nolēmis par labu kardinālām stila izmaiņām - viņš kļuvis par blondīnu.

Dziedātājs sociālajā vietnē «Instagram» publiskojis vairākus foto, kuros redzams jaunajā izskatā.

Aplūko mūziķa jauno sasuku!

Kā dāmas, tā arī stiprā dzimuma pārstāvji gan no Latvijas, gan Krievijas un Ukrainas mūziķim izteikuši komplimentus par viņa stilīgumu.

 
Laura Rizoto
Laura Rizoto Foto: Andres Putting

Lauras Rizoto pirmais mēģinājums

Trešdien, 2. maijā, dziedātāja Laura Rizoto (Laura Rizzotto) pirmo reizi kāpa uz «Eirovīzijas» lielās skatuves.

Tērpu un stilu Rizoto Eirovīzijas priekšnesumam ir veidojusi zīmola «Baronessa» dizainere Marta Bērzkalna. Lai sagatavotu lielās skatuves priekšnesumu, ar Lauru strādāja arī horeogrāfe Līga Liberte.

Eirovīzijas dziesmu konkurss, kas šogad norisināsies jau 63. reizi, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notiks pirmo reizi, pateicoties Salvadora Sobrala uzvarai pērn ar dziesmu «Amar pelos dois». Kopumā konkursā piedalīsies 43 valstis un finālisti tiks noskaidroti divos pusfinālos, kas notiks 8. un 10. maijā. Izšķirošā cīņa par uzvaru šā gada dziesmu konkursā norisināsies lielajā finālā 12. maijā.

Rizoto konkursa uzstāsies otrajā pusfinālā ar 14. kārtas numuru. Latvijas pārstāvei būs jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvjiem.

 
Kianu Rīvss
Kianu Rīvss Foto: MEGA/Scanpix

Kianu Rīvsa «švakais» izskats

Acīgajiem slavenību medniekiem pie «Brooklyn Studio» Ņujorkā izdevies iemūžināt kanādiešu aktieri Kianu Rīvsu atpūtas brīžos starp treniņiem kinolentei «John Wick: Chapter 3».

Kamēr kaskadieru komanda izkrāva trikiem un cīņas ainām nepieciešamo aprīkojumu, 53 gadus vecā «Matrix» sāgas zvaigzne manīta atpūšamies turpat pie ieejas durvīm ar dzērienu vienā, bet cigareti otrā rokā.

Kā redzams, Rīvss ir ļāvis brīvi augt ne tikai bārdai, bet arī matiem un pēc ārējā izskata pašlaik vairāk atgādina bezpajumtnieku nekā Holivudas slavenību.

 
Foto: publicitātes foto

«Ērkšķu šova» Inese gatavojas kāzām

Sociālajā projektā «Caur ērkšķiem uz...» iepazītā Inese, kura pati sevi dēvē par «seksīgo bumbulīti», paziņojusi, ka gatavojas kāzām.

Dalība šovā Inesei ļāva īstenot vēl kādu sen lolotu ieceri – kādā no šova sērijām enerģiskā un dzīvespriecīgā sieviete izmantoja situāciju, lai kameru priekšā bildinātu savu mīļoto, sakot – ja viņai izdosies iekļūt finālā, vīrietim beidzot būs jāpiekrīt laulībām. Lai gan dzīvesbiedrs, kurš ir par viņu 20 gadus vecāks, toreiz atzina, ka bildinājums pārsteidzis nesagatavotu, viņš kāzu plāniem tomēr piekrita. Turklāt «Caur ērkšķiem uz...» finālā Ineses mīļotais vīrietis šo lēmumu apliecināja vēlreiz, visu acu priekšā arī pats lūdzot viņas roku.

Taču ar kāzām pāris nesteidzās, jo līdzekļi ceremonijai, kāzu kleitai, uzvalkam un gredzeniem bija jāatlicina no tā jau niecīgā ģimenes budžeta. Nu tapis zināms, ka ar kanāla «STV Pirmā!» atbalstu kāzas patiešām būs un Kaives pusē jau maijā ieskanēsies kāzu zvani. Vēl vairāk – pāris jau mērojis ceļu līdz Rīgai, lai izvēlētos gredzenus.

Uzzini vairāk par gaidāmajām kāzām!

 
Foto: LETA

4. maija svinības slavenību stilā

Piektdien, 4. maijā, visā Latvijā risinājās pasākumi par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai. Arī sabiedrībā pazīstami cilvēki dalījās ar savām svētku tradīcijām.

Psihoterapeite un TV personība Aina Poiša izdevumam «Vakara Ziņas» atklāja: «Man ir divi pieauguši bērni ar savām otrajām pusītēm un mazbērni. Šī ideja, ka arī mūsu ģimenē jāsvin Baltā galdauta svētki, piedzima pavisam nesen. Noteikti būs sarkanbaltsarkanais karogs. Fonā skanēs spēka dziesmas, un mēs visi būsim sapucējušies. Domāju - ja ir balts galdauts, tad ir skaisti, ja uz tā ir sarkani ziedi. Varētu balto galdautu pārklāt ar Lielvārdes jostu. Mums ir skaisti māla keramikas trauki, ko arī liksim uz galda, bet, kas tajos būs iekšā, to vēl izdomāsim.»

Savukārt viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece izdevumam «Vakara Ziņas» pastāstīja: «Tā kā manas lauku mājas ir Vecpiebalgā, šogad plānoju 4. maijā braukt uz Kārļa Skalbes muzeju, kur par godu Latvijas simtgadei būs īpašs pasākums, kas veltīts šai dienai. Būs koru koncerts un simboliskais baltais galdauts. [..] Manas ģimenes lauku mājās allaž ir izkārts karogs, lai to var redzēt ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.»

 
Foto: Reuters, MEGA/Scanpix

Meganas Mārklas brālis aicina atcelt karaliskās kāzas

Amerikāņu tabloīds «In Touch» publiskojis britu karaliskās ģimenes topošās locekles Meganas Mārklas pusbrāļa Tomasa Mārkla juniora ar roku rakstītu vēstuli, kas adresēta princim Harijam. Vēstulē teikts, ka «vēl nav par vēlu» atcelt kāzas.

«Tuvojoties kāzām, kļūst ļoti skaidrs, ka šī ir lielākā kļūda karalisko kāzu vēsturē,» brīdina Tomass. «Megana Mārkla acīm redzami nav piemērota tev.» Viņš turpina, ka Megana ir «sekla un iedomīga sieviete, kas padarīs tevi un visu karalisko ģimeni par muļķiem.»

«Lieki piebilst, ka uz kāzām viņa neuzaicina savu ģimeni, bet gan pilnīgus svešiniekus. Kurš tā vispār dara?» vēstulē vaicā Mārklas pusbrālis. «Tev un karaliskajai ģimenei ir jāpieliek punkts šīm mākslīgajām «pasaku» kāzām, pirms ir par vēlu,» tā Tomass.

Mārklas pusbrālis vēstuli noslēdz ar vārdiem: «Tu varētu domāt, ka karaliskās kāzas satuvinās šķirtu ģimeni, bet laikam mēs visi esam attāli Megas ģimenes locekļi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu