Nedēļa slavenību dzīvē: «Eirovīzijas» trakums, «Credo» neielaiž ASV, Vaikules uzplaukušais dārzs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Laura Rizoto
Laura Rizoto Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Nedēļa «Eirovīzijas» zīmē

Viennozīmīgi, viens no šīs nedēļas aktuālākajiem notikumiem ir «Eirovīzija», kas šogad risinās Lisabonā, Portugālē.

Diemžēl Latvijas pārstāve Laura Rizoto (Laura Rizzotto) ar dziesmu «Funny Girl» finālam nekvalificējās. Uzrunājot vietējos mūzikas ekspertus, tika secināts, ka Latvijas priekšnesums kopējā raibumā palika nepamanīts.

Kā zināms, «Eirovīzijas» fināls notiks sestdien, 12. maijā. Arī TVNET sekos līdzi spraigajai muzikālajai cīņai - nepalaid garām! Sākums plkst. 22:00.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Košā «Met Gala 2018»

7. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzeja Kostīmu institūta ballē, kas pazīstama kā «Met Gala», arī šogad pulcējās neskaitāmas slavenības, kuru vārdi zināmi visā pasaulē.

Aplūko foto no košā pasākuma, jo tie pateiks vairāk nekā simtiem vārdu!

 
Laima Vaikule
Laima Vaikule Foto: Sputnik/Scanpix

Laima Vaikule izrāda dārzu

Dziedātāja Laima Vaikule, kura iekarojusi ne tikai Latvijas, bet arī Krievijas klausītāju sirdis, maija sākumā ieradusies Jūrmalā, lai baudītu neparasti agro vasaras sākumu, kā arī rušinātos pa savu skaisto dārzu.

Vaikule sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi video, kurā saviem sekotājiem rāda, kā plaukst viņas dārzs.

Dziedātāja lepni izrādījusi magnolijas, sakuras, kā arī atraitnītes. «Šeit es dzeršu zaļo tēju, bet šeit - sakē,» tā video stāsta Laima.

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

«Viņas melo labāk» pievienojas jauni aktieri

Jau pirmdien, 21. maijā, TV ekrānos atgriezīsies skatītāju iemīļotais seriāls «Viņas melo labāk».

Šīs sezonas gaitā jau agrāk iepazītajiem varoņiem pievienosies virkne jaunu tēlu!

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

«X Faktora» atlases noris pilnā sparā

Kopš 7. maija risinās muzikālā šova «X Faktors» atlases lielākajās Latvijas pilsētās - Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Rēzeknē, Jēkabpilī un Rīgā.

Tiem, kuri vēl tikai meklē sevī drosmi pieteikties, šova vadītājs Markus Riva iesaka nebaidīties: «Mēs dzīvē nekad nezinām, kura var kļūt par mūsu lielo iespēju. Iespējams, tieši «X Faktors» varētu būt tas pagrieziena punkts, kas var izmainīt dzīvi uz visiem laikiem. Dalība šovā var būt pirmais solis, lai nodarbotos to, kas patiešām patīk – būt uz skatuves un dziedāt. Ja tu paliksi sēžot un domājot, kā būtu, ja būtu, nekas nenotiks – lai gan katram no mums zvaigznēs ir ierakstīts viņa ceļš, pašam ir jāiet zvaigznēm pretī.»

«X Faktora» vadītājs iedrošina arī tos, kuri uz skatuves nav kāpuši un līdz šim dziedājuši savam vai pašu tuvāko priekam: «Dalība šovā ir laba skola, un tur ir daudz profesionālu un atsaucīgu cilvēku, kuri palīdz. Pārliecība par sevi nāk tikai ar laiku un praksi, un «X Faktors» ir iespēja tīrradnim no nulles punkta kļūt par Vislatvijas varoni.»

Kā zināms, šā projekta pirmajā sezonā uzvaras laurus plūca Arturs Gruzdiņš, balvā iegūstot 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju «Sony Music».

 
Foto: LETA

«Credo» mūziķi piedzīvo incidentu ASV

Par godu Latvijas svētkiem pašmāju grupai «Credo» aprīļa izskaņā un maija sākumā bija paredzēti divi koncerti - Bostonā, ASV un Toronto, Kanādā. Tomēr grupai paredzētie koncerti beidzās vēl nesākušies.

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», grupas dalībnieki Guntis Veits un Guntars Endzelis neesot ielaisti Amerikā. Lai arī Veits šo informāciju noliedz, grupas bundziniekam Gundaram Lintiņam ir sakāms kas cits: «Jā, diemžēl plānotie koncerti bija jāatceļ. (..) Džekus ASV lidostas robežkontrolē aizturēja un atteica iebraukšanas vīzas. Bez kādiem paskaidrojumiem. Kopš pie varas nācis [ASV prezidents Donalds] Tramps, tur ir daudz stingrāka imigrācijas kontrole. Tā mēs arī uz Ameriku neaizbraucām...»

Vairāk par nepatīkamo incidentu uzzini šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu