TVNET no Portugāles. Kirkorovs: Krievijai bija jābūt finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Pirms vairākiem gadiem uz lielās Eirovīzijas skatuves Krieviju ne pārāk veiksmīgi pārstāvēja bulgāru izcelsmes dziedātājs Filips Kirkorovs. Neskatoties uz milzu popularitāti bijušajās Padomju Savienības teritorijās, viņš palika tabulas beigu daļā. Toreiz Kirkorovs apsolījās atgriezties un likt Eiropai iemīlēt viņa dziesmu. Un šogad viņš atkal ir atpakaļ, kā Moldovas grupas «Doredos» producents un dziesmas autors.

No Moldovas delegācijas mūsējie varētu pamācīties, kā īsti sevi vajag sevi reklamēt, esot Eirovīzijas norises vietā. Dalībnieku biežā viesošanās preses centrā un katru dienu tikšanās ar Eirovīzijas faniem «Eirovīzijas pilsētiņā» ir nostrādājusi. Par Moldovu Eiropā runā, un viņi ir finālā. Šķiet, ka neko labāku Kirkorovs nevarētu pat vēlēties.

Tomēr oficiālajā preses konferencē prieka vietā mūziķis pauda sarūgtinājumu. «Es pats esmu mūziķis no Krievijas un sevi ar lepnumu saucu par krievu. Savu valsti esmu pārstāvējis uz lielās Eirovīzijas skatuves. Taču šogad es jūtos daudz sarūgtinātāks nekā brīdī, kad pats startēju. Krievijas pārstāve Jūlija ir izcila māksliniece. Viņai ir fantastiska harisma. Un viņas drosme un dzīvesstāsts iedvesmo. Uzskatu, ka Eiropa nav bijusi godīga savā balsojumā, jo Jūlijai bija vieta finālā,» paziņoja Kirkorovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu