Lienes Greifānes peldkostīms knapi spēj saturēt viņas kuplās krūtis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/LieneGreifane

Pašmāju dziedātāja un topošā režisore Liene Greifāne savus sekotājus sociālajā vietnē «Instagram» priecējusi ar jauku foto - tajā viņa redzama rozā peldkostīmā, no kura rēgojas viņas krūts.

Dziedātāja foto aprakstā mierinājusi fanus, sakot: «Nekrīt, nekrīt... Viss labi!»

Tāpat Liene saņēmusi vairāk nekā 1000 «patīk» un komentārus no stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuri apbrīno viņas sievišķīgo ķermeni.

Nekrīt, nekrīt..... viss labi?????#summervibes #sunny #Latvia

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on

Kā zināms, Liene par savām mājām teju divus gadus sauc Maskavu, kur apgūst režiju Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā.

Sarunā ar TVNET Liene sacīja, ka jau jūnijā laidīs klajā filmu. «Mana pirmā filma būs gatava jūnijā. Tā būs «учебный фильм» (tulkojumā no krievu valodas - mācību filma), mums kopumā ir jāuzņem četras. [..] Ar mani ir piekritusi strādāt ļoti laba krievu aktrise Jūlija Hliņina, kura tagad redzama kinolentē «Selfijs». Filmas nosaukums būs «Kто я?» (tulkojumā no krievu valodas - «Kas es esmu?»). Viņa būs praktiski vienīgā, kura būs filmā, plus viņas tēva lomas atveidotājs. Tā būs īsfilma, drāma par sarežģītām tēva un meitas attiecībām,» tā Greifāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu