Karaliskās kāzas apmeklējušas arī prinča Harija bijušās draudzenes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Sestdien, 19. maijā, visa pasaule seko līdzi prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzām. Šīs karaliskās kāzas ir zīmīgas vairāku iemeslu dēļ, un viens no tiem - tās apmeklējis rekordliels slavenību skaits. Starp Klūnijiem, Bekhemiem un citiem slavenību pāriem fotogrāfi iemūžinājuši arī prinča Harija bijušās draudzenes. Lūk, kas par viņām zināms!

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Čelsija Deivija

Čelsija Deivija (Chelsy Davy), kuru vienoja romantiskas attiecības ar princi Hariju septiņus gadus, uz karaliskajām kāzām ieradās tumši zilā kleitā, kuru radījusi modes dizainere Azedīna Alaia (Azzedine Alaia).

Harijs iepazinās ar Čelsiju 2004. gadā. Abus vienoja romantiskas attiecības septiņus gadus.

Deivija 2016. gada intervijā ar «Sunday Times» atzina, ka viņa un Harijs «allaž būs labi draugi», tomēr viņai bija grūti pieņemt mediju pastiprināto uzmanību viņu attiecībām. «Man tas bija grūti. Tas nav kaut kas, pie kā pierod.»

 
Foto: AFP/Scanpix

Kresida Bonasa

Aktrise un modele Kresida Bonasa (Cressida Bonas) uz karaliskajām kāzām ieradās «Eponine London» zīmola kleitā.

Kresidu un Hariju iepazīstināja prinča māsīca, Jorkas princese Eiženija 2012. gadā. Pāris bija kopā divus gadus.

Arī Bonasa vairākkārt atzinusi, ka pastiprinātā uzmanība no sabiedrības un medijiem bijusi traucēklis abu attiecībām.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Kādas slavenības ieradās?

Starp 600 kāzu viesiem karaliskās kāzas ar savu ierašanos pagodināja arī vairākas britu un Holivudas slavenības, piemēram, Džordžs Klūnijs ar sievu Amalu, aktieris Idriss Elba, Opra, Bekhemu pāris, mūziķis Džeimss Blants, kuram 20. maijā paredzēta uzstāšanās Rīgā, komiķis Džeimss Kordens, tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa, Toms Hārdijs un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu