Kas ir Meganas Mārklas pirmais vīrs?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/tengelson

Nav noslēpums, ka šī nav pirmā Saseksas hercogienes Meganas Mārklas (Meghan Markle) laulība - viņas pirmais vīrs bija filmu producents Trevors Engelsons (Trevor Engelson). Ko mēs zinām par abu attiecībām?

Trevors Engelsons dzimis 1976. gada 23. oktobrī Ņujorkā, ASV, un viņš ir piecus gadus vecāks par Mārklu.

Savu karjeru viņš sāka kā asistents filmu uzņemšanas laukumā. Šobrīd viņš ir veiksmīgs filmu producents, kura kontā ir arī filma «Remember Me» ar Robertu Patinsonu (Robert Pattinson) galvenajā lomā.

Trevors un Megana iepazinās 2004. gadā un sāka romantiskas attiecības. Pēc sešiem kopābūšanas gadiem pāris saderinājās 2010. gadā.

Gadu vēlāk, 2011. gada 10. septembrī, pāris apprecējās Jamaikā. Ceremonijā piedalījās 102 viesi, tā notika vien 15 minūtes, vēstīts «The Sun». Pati kāzu ballīte gan ievilkās un, kā vēstīts izdevumā, risinājās četras dienas.

Pāra laulība ilga vien divus gadus, un abi oficiāli izšķīrās 2013. gada augustā.

Tiek lēsts, ka iemesls bijusi Meganas Mārklas strauji augošā karjera un viņas dalība seriālā «Suits». Kā zināms, seriāla uzņemšana notika Kanādas pilsētā Toronto, savukārt Trevors dzīvoja Losandželosā, ASV.

Vairākos medijos izskanējusi informācija, ka Megana savu saderināšanās un laulības gredzenu nosūtījusi Trevoram pa pastu.

Jau vēstīts, ka Megana Mārkla sestdien, 19. maijā, kļuva par Saseksas hercogieni, mijot gredzenus ar princi Hariju. Nu viņa par savu dzīvesvietu sauc Kensingtonas pili Londonā, Lielbritānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu