Kas ir karalisko kāzu apspriestākais dupsis?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

2011. gadā prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās mediju uzmanību pievērsa Keitas māsa Pipa Midltone (Pippa Middleton) - fotogrāfi steidza viņu iemūžināt no aizmugures Pipas apbrīnojamās pēcpuses dēļ. Nu kļuvis zināms, kas ir prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu apspriestākais dupsis.

Vairākos medijos publiskotas fotogrāfijas ar Meganas Mārklas labāko draudzeni Džesiku Malroniju (Jessica Mulroney) vai, pareizāk sakot, ar viņas dibenu.

Malronija «nozaga šovu» brīdī, kad devās uz Svētā Džordža kapelu Vindzoras pilī. Viņa bija tērpusies zilā, apspīlētā kleitā, kas īpaši izcēla 38 gadus vecās modes dizaineres ķermeņa aprises.

Megana un Džesika ir labākās draudzenes jau daudzus gadus. Tieši Malronija palīdzēja izvēlēties kāzu kleitu seriāla «Suits» epizodei, kurā Meganas Mārklas atveidotā Reičela izgāja pie vīra. Tiek lēsts, ka viņas pirksts pielikts pašu karalisko kāzu organizēšanā.

Starp citu, Džesika ir trīs bērnu mamma!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu