Ariana Grande publisko aizkustinošu vēstījumu gadu pēc Mančestras terorakta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pērnā gada 22. maija vakarā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncerta laikā Mančestras arēnā, Lielbritānijā, notika sprādziens, kurā bojā gāja 22 cilvēki un tika ievainoti 139 dziedātājas fani. Gadu pēc traģiskā notikuma dziedātāja dalījusies ar aizkustinošu vēstījumu sociālajos tīklos.

Grande raksta: «Domāju par jums visiem šodien un katru dienu. Es mīlu jūs ar visu, kas man ir, un sūtu jums visu to gaismu un siltumu, ko varu piedāvāt šajā izaicinošajā dienā.»

Kā zināms, pērnā gada 22. maijā uzbrukumu Mančestras arēnai sarīkoja spridzinātājs pašnāvnieks. Uzbrucējs, kurš pats gāja bojā, izmantojis improvizētu spridzekli, kuru detonējis.

Dažas dienas pēc terorakta dziedātāja kopā ar tādiem mūziķiem kā Džastins Bībers, Keitija Perija, Mailija Sairusa, Robijs Viljamss, Liams Galahers, grupa «Coldplay», «The Black Eyes Peas», «Take That», «Little Mix» atgriezās uz skatuves Mančestrā, lai sniegtu labdarības koncertu «One Love Manchester».

Koncerta mērķis bija vākt naudu teroraktā cietušo atbalsta fondam. Britu Sarkanais Krusts paziņoja, ka trīsarpus stundu ilgā koncerta laikā, kuru apmeklēja 50 tūkstoši klausītāju, savākti vairāk nekā desmit miljoni britu mārciņu (11,5 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu