Brieža sieva atklāj, kā iepazinusies ar vīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/mairisbriedis

Par pašmāju labākā boksera Maira Brieža sievu Jūliju plašākai sabiedrībai nekas daudz nav zināms. Nu Jūlija sniegusi pirmo interviju izdevumam «Ieva», kurā gremdējusies atmiņās, kā iepazinusies ar vīru.

Kā atklāj Jūlija, viņi iepazinušies, būdami pavisam jauni, - viņai bija 20 gadi, bet Mairim - 22. «Mēs satikāmies sociālajos tīklos. Ieraudzīju Maira fotogrāfiju, tā bija izlaiduma bilde - puisis melnā kreklā, ar diplomu rokās un žilbinoši baltu Holivudas smaidu. Apskatījos viņa profilu, un viss. Tad viņš man uzrakstīja, satikāmies, un esam kopā jau desmit gadu,» iepazīšanos ar vīru atceras Jūlija.

Pēc nepilna gada abi teica viens otram jāvārdu, tomēr Jūlija sākotnēji Maira nodomus neuztvēra nopietni: «Divas nedēļas pēc iepazīšanās viņš mani iepazīstināja ar savu tēvu. Ienācām, un Mairis teica: iepazīsties, šī meitene būs mana sieva. Domāju, ka tas ir joks, pasmējos. Maira tēvs paskatījās uz mani un teica: ar šīm melnajām acīm jābūt uzmanīgam! Jau pāris mēnešu pēc iepazīšanās Mairis visus draugus aicināja uz mūsu kāzām. Atkal domāju - joks. Bet viss izrādījās patiesība. Apprecējāmies, kad nebija pagājis pat gads kopš mūsu satikšanās.»

Vaicājot, kas daiļajai tumšmatei iepaticies Mairī, viņa atbildēja: «Sirsnība, kautrīgums, mīļums un labsirdība.»

Mairim no iepriekšējām attiecībām ir pusaugu dvīņi Ričards Daniels un Deivids Kristaps, savukārt ar Jūliju viņam ir trīs kopīgas atvases - Rafaels, Brendans un Gabriels.

Kā zināms, 33 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā tagad uzvarējis 23 no 24 cīņām, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu.

Our great vacation is over and I am coming back to get ready for the next goal?

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Motopeles? motomice#bike #summer #love

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Briežu ģimene atpūtā ☀️? --- Family vacation time #daysoff

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

#snow #repost #friday

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Svētdienas ir ģimenes dienas! #happysunday #happyfamily

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu