Apprecējusies pašmāju daiļava Simona Kubasova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/simonakubasova

Sestdien, 2. jūnijā, jāvārdu viens otram teica Amerikā dzīvojošā latviete, skaistumkonkursu laureāte un modele Simona Kubasova un barbadosiešu uzņēmējs Radžs Prakašs.

Kāzas notika pie gleznainā Komo ezera Itālijā.

Simona sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto, kurā redzama kāzu kleitā mirkli pirms kāzu ceremonijas.

Kubasovas profilā publiskots fragments no pašas ceremonijas - uz jautājumu, vai viņa ņems Radžu par savu vīru, daiļā gaišmate trīs reizes atbildēja apstiprinoši.

Tāpat Simona publiskojusi video no greznajām svinībām - viesi baudījuši smalkas uzkodas, tai skaitā kaviāru, dzēruši dārgus dzērienus un sēdušies pie bagātīgi klāta galda.

Tiesa, šie video sociālajā vietnē «Instagram» ir pieejami vien 24 stundas.

Jau vēstīts, ka Radžs bildināja Simonu pērnā gada novembrī. Par saderināšanos viņa paziņoja sociālajos tīklos. «Es teicu: «Jā, jā, jā!» Mūžīgi mūžos! Mīlēšu tevi mūžam,» tā foto aprakstā savas sajūtas atminas Kubasova. «Man bija pats skaistākais rīts. Šis ir tas, par ko sapņo katra meitene - inteliģents, mīlošs, gādīgs un pievilcīgs princis! Un es esmu atradusi savējo,» prieku par saderināšanos neslēpa daiļā latviete.

Uz augšu