Sipeniece par «Instagram»: Man šķiet, ka cilvēce ar to tiek stulbināta (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare allaž savos izteikumos bijusi tieša un konkrēta. Intervijā ar Mārtiņu Dauguli TVNET sarunu šovā «Daugulis preparē» Baiba atklāja, kas, viņasprāt, mūsdienās ir pārvērtētākā īpašība. Un daudziem jauniešiem tas varētu nepatikt...

Baiba atklāj, ka viņa neizprot mūsdienu popularitāti: ««Instagram» varoņi, «jūtūberi», nu, tie bezjēdzīgie, kas vienkārši savu dienu rāda visiem. Man šķiet, ka kaut kādā veidā cilvēce tiek stulbināta ar to visu.»

Vaicājot, kāpēc viņa neizmanto «Instagram», Sipeniece-Gavare atbild, ka viņai tas nav vajadzīgs: «Ko es ēdu, ko es velku mugurā? Tas, ko es visvairāk nicinu? (..) Tas man ir jādara, lai kļūtu laikmeta cienīga? Nē, nedarīšu, tas nav mans.»

Baiba Sipeniece-Gavare intervijā izsakās enerģiski un daudz. Par politiku, par valsti, par muļķiem un durakiem un ko ar to visu darīt. Arī par ierēdņiem un attieksmi pret izklaides jomas pārstāvi, kas atļāvusies runāt skaļāk. Tā kā sakāmā ir daudz, rakstītajā intervijā - par pilsonisko līmeni un vēlēšanām.

Pilna intervija video formātā pieejama šeit!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu