Leonarda par bijušo vīru Ģirtu Ķesteri: Toreiz likās, ka zāģēt ir normāli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aktrise Leonarda Ķestere intervijā žurnālam «Ieva» pastāstīja, ka ir pagājuši 11 gadi kopš šķiršanās un viņa vairs nejūt skumjas par izjukušo laulību ar aktieri Ģirtu Ķesteri.

«Man toreiz likās, ka zāģēt ir normāli, bet izrādījās, ka nav gan - nedrīkst večus zāģēt. [..] Šķiroties bija daudz pārdzīvojumu, bet tie ir aizgājuši. Tagad katrs esam izdarījuši savus secinājumus un esam ļoti labi draugi. Dzīve parādījusi, kas ir vērtīgs. Ir jābūt dažādiem sarežģījumiem, lai to ieraudzītu. Beigu beigās svarīgas ir tikai cilvēciskās attiecības,» izdevumam atklāja Ķestere.

Pāra laulībā dzimis viens bērns – mūziķis Pauls Ķesteris.

Kā zināms, Leonarda pašlaik uz lielajiem kino ekrāniem redzama režisora Andreja Ēķa jaunajā komēdijā «Blēži», kurā atveido augsta ranga muitas darbinieci Dagniju, kura par visu vari vēlas atgūt bijušo vīru, kuru filmā atveido Intars Rešetins.

Kinolentē filmējušies arī Rēzija Kalniņa, Ralfs Eilands, Ieva Florence, Sandis Pēcis, Jurģis Spulenieks, Ivo Martinsons un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu