Sporta mašīna un puķaina kleitiņa - tā uz randiņu dodas Keitlīna Dženere

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Paparaci izdevies iemūžināt, kā Kardašjanu māsiņu patēvs Brūss Dženers, kurš 2015. gadā paziņoja, ka ir transpersona, un mainīja savu vārdu uz Keitlīna Dženere (Caitlyn Jenner), Maiami devies randiņā ar savu mīļoto, 21 gadus veco transpersonu Sofiju Hačinsu.

Dženere restorāna apmeklēšanai bija tērpusies sievišķīgā zilas krāsas kleitiņā ar baltu puķu rakstu, savukārt viņas partnere bija izvēlējusies maigi rozā minikleitiņu.

Abas dāmas uz restorānu un prom no tā devās violetas krāsas sporta mašīnā.

Kā jau ziņots, Dženere ir 47 gadus vecāka par Hačinsu. Neskatoties uz to, tabloīdi vēsta, ka abas, iespējams, gatavojas kāzām.

Keitlīnai aiz muguras ir jau trīs šķirtas laulības – pēdējo reizi viņa laulības ostā iestūrēja ar realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigžņu Kimas, Kortnijas, Hlojas un Roba Kardašjanu māti Krisu.

Keitlīnai ir seši bioloģiskie bērni, tai skaitā supermodele Kendala Dženere un jaunākā no Kardašjanu-Dženeru klana pārstāvēm Kailija, kā arī četri audžubērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu