Džolija un Pits panāk jaunu pagaidu vienošanos bērnu aizbildniecībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits uz vasaras periodu ir noslēguši jaunu aizbildniecības līgumu saviem sešiem bērniem.

Kā liecina dokumenti, Džolijas un Pita šķiršanās lietas tiesnesis ir atzinis, ka viņu bērniem nav saistības ar tēvu, piebilstot, ka «ir svarīgi, lai katram no viņiem būtu veselīgas un ciešas attiecības ar abiem vecākiem».

Dokumenti atspoguļo kārtību, kādā Pitam būs tiesības tikties ar bērniem, izņemot dēlu Medoksu, kurš dokumentā nav iekļauts, jo ir 16 gadus vecs un tiesīgs izlemt, cik daudz laika vēlas pavadīt kopā ar tēvu. Pitam par bērniem būs aizbildniecība no 8. līdz 17. jūnijam četras stundas dienā, kamēr viņš atrodas Londonā, kur Džolija īrē māju.

No 27. jūnija līdz 1. jūlijam Pits pār bērniem saņems aizbildniecību 10 stundas dienā, savukārt no 8. jūlija līdz 14. jūlijam tēvam būs iespēja ar bērniem pavadīt laiku četras pilnas dienas.

No 21. jūlija līdz 29. jūlijam Pits saņems aizbildniecību pār viņa bērniem, atrodoties Kalifornijā, tiesai uzliekot Džolijai par pienākumu nodrošināt bērnu nogādāšanu Losandželosā, savukārt Pitam – bērnu atgriešanos Londonā.

Tāpat tiesnesis ir pieprasījis Džolijai nodrošināt Pitam bērnu mobilo tālruņu numurus, lai tēvs var sazvanīt savus bērnus, turklāt aktrisei ir aizliegts būt klātesošai vai traucēt Pita laiku ar bērniem.

Džolija un Pits ir vecāki 16 gadus vecajam Medoksam, 14 gadus vecajam Paksam, 13 gadus vecajai Zaharai, 12 gadus vecajai meitai Šilo un deviņus gadus vecajiem dvīņiem Vivjenai un Noksam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu