Liene Šomase apgalvo, ka spēj ietekmēt cilvēkus ar domu spēku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju dziedātāja, bērnu un jauniešu radošās studijas vadītāja Liene Šomase intervijā ar žurnālu «Ieva» pastāstījusi, ka uzskata – viņai ir īpašas spējas, ar kuru palīdzību ietekmēt apkārtējos.

«Man vispār jābūt uzmanīgai ar to, ko domāju un runāju, - man ir ļoti stiprs domu spēks. Tāpēc cilvēkiem saku: nāciet pie manis ar mīlestību un dabūsiet tūkstošiem reižu stiprāku pretī. Ja nāksiet pie manis ar citādām domām, simtkārtīgi dabūsiet atpakaļ. Tāpēc, ja kāds mani sadusmo, cenšos neko nedomāt, nerunāt, bet tūlīt pareizi elpot, nomierināties, neaktivizēt dusmu enerģiju. Kādreiz par to nedomāju, man bija vienalga, kas notiek ar otru cilvēku. Sak, ja nodarīji man pāri - ciet!» izdevumam atklāja Šomase.

Kā zināms, dziedātāja Latvijā kļuva pazīstama pēc piedalīšanās šovā «Talantu fabrika» 2007. gadā ar skatuves vārdu Lenii.

Šomase bieži dalās ar ieskatu savā dzīvē un pārdomās sociālajā tīklā «Instagram».

Esi skaists un radi brīnumus!

A post shared by Liene (@liene_somase) on

Uz augšu