Muceniece un Priļučnijs nolēmuši glābt savu laulību (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jūnija sākumā latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece, kura par mājām jau vairākus gadus sauc Krieviju, sociālajos tīklos paziņoja, ka viņu un vīru, aktieri Pāvelu Priļučniju skārusi laulības krīze. Jaunākais ieraksts vietnē «Instagram» liecina par pretējo, un pāris ir nolēmis savu laulību glābt.

Agate publiskojusi foto, kurā redzama sieviete un vīrietis vecumdienās. Viņa raksta: «Šajā laikā mēs sapratām vienu lietu - varam darīt visu, bet ne dzīvot viens bez otra. Tāpēc, par spīti mūsu raksturu atšķirībām, meklēsim veidus, kā palikt kopā! Pāvels un es patiesi esam ļoti atšķirīgi cilvēki, bet laikam esam krabīši, kas atraduši viens otru uz mūžiem! Visiem, kuri kādu mīl, - ziniet, galvenais ir runāt! P.S. Es gribētu ticēt, ka šādi mēs izskatīsimies mūsu vecumdienās.»

Друзья, предрекая все, что пишут СМИ, и все ваши предположения, во первых, если кто-то из вас, решил, что мы ставили брак и отношения на паузу, ради пиара, смело отписывайтесь от нас! Мы НИКОГДА и ничего, особенно, если речь идёт о наших отношениях, не делаем ради дешевого пиара! Второе, мы за это время, поняли одно, мы можем все, но не можем жить друг без друга. Поэтому, несмотря на все наши внутренние разногласия, будем искать пути! Мы с Павлом правда, очень разные люди, но мы скорее всего крабики, которые нашли друг друга навсегда! А ещё, все кто любят друг друга, знайте, самое важное - разговаривать! #семья П.С я хочу верить, что так будет выглядеть наше фото в старости! @bugevuge

A post shared by Agata M (@agataagata) on

Jau vēstīts, ka vēl pirms pāris dienām Agate apgalvoja, ka viņas un Pāvela laulība ir «nopauzēta». «Mēs nezinām, vai spēsim atrisināt šo problēmu vai ne,» tā Muceniece.

Aktrise pārcēlās uz dzīvi Krievijā 2008. gadā. Viņa ar savu vīru iepazinās seriāla «Slēgtā skola» uzņemšanas laikā.

Pāris apprecējās 2011. gadā. Viņi ir vecāki diviem bērniem - dēlam Timofejam un meitai Miai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu