Kas ir FIFA 2018 seksīgā vēstnese Viktorija?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Lai gan Krievijas TV zvaigzne Viktorija Lopireva ir plašāk pazīstama tieši kā estrādes mākslinieka Nikolaja Baskova mīļotā sieviete un titula «Mis Krievija» ieguvēja, šogad skaistule ir ieguvusi sabiedrības uzmanību kā FIFA 2018 vēstnese, kļūstot par pirmo sievieti, kas izpelnījusies šo godu.

Uz jautājumu, kādēļ tieši viņa veic vēstneses misiju, 34 gadus vecā Lopireva atbild, ka nekur citur Krievijā vairs neizdotos atrast vēl kādu sievieti, kas vēl tik ļoti mīlētu futbolu un ar lielāku atbildību pildītu savus uzdevumus kā viņa. «Kad kļuvu par pirmo sievieti, kas vadīja futbola pārraidi «Futbola nakts», kopš tā laika ar šo sporta veidu esmu nešķirama.»

FIFA vēstneses pienākumu ietvaros Lopireva ir apceļojusi vairāk nekā 50 valstis, kurās preses konferencēs ir aicinājusi cilvēkus doties uz Krieviju, lai apmeklētu Pasaules čempionātu futbolā. Lopirevas pienākumos galvenokārt ietilpst tikšanās ar žurnālistiem un regulāra dalīšanās ar informāciju par futbola spēlēm.

Papildus vēstneses pienākumiem Lopireva apmeklē augstskolu, atrod laiku savam mīļotajam vīrietim un nodarbojas ar sportu.

Ar savām gaitām un kadriem no privātās dzīves Lopireva nekautrējas dalīties arī sociālajos tīklos, parādot ne vien savas profesionālās gaitas, bet arī labi trenēto un iesauļoto ķermeni, kā arī fotogrāfijas no dažādiem pasākumiem.

До Чемпионата мира по футболу ⚽️ @fifaworldcup осталось всего несколько дней. Как и миллионы людей в нашей стране, я верю и хочу, чтобы ребята из сборной @teamrussia вспомнили, о чем когда-то мечтали и, стиснув зубы, сами поверили и доказали свою силу на поле?? Сейчас тот, момент, когда нам, всем вместе, надо стать единым целым с командой: в своём характере, желании и вере??❤️ Я присоединяюсь к программе РФС #ЗаНасЗаВсехЗаКаждого в поддержку сборной России по футболу. А также прошу ребят действительно сыграть за нас, за всех и за каждого! Команда, как и страна, у нас одна. Удачи, парни! Мы - с вами! ?? #ЗаНасЗаВсехЗаКаждого #ТыуМеняОдна #сборнаяРоссии http://тыуменяодна.рф

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018??⚽️ (@lopyrevavika) on

Uz augšu