Intars Rešetins aizvedis ģimeni uz Parīzes Disnejlendu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktieris un režisors Intars Rešetins (38) savu nedēļas nogali ir pavadījis nevis Latvijā, bet gan Francijā – sociālajā tīklā «Instagram» viņš publiskojis vairākus kadrus, kuros redzams, ka lielāko daļu laika brīvdienās viņš pavadījis krāšņajā Parīzes Disnejlendā.

«Ar divām dienām par maz, lai visu redzētu un izbaudītu uz savas ādas. Reizes četras šķita, ka atstiepšu kājas tajās šausminošajās brīvā kritiena, šļūkšanas, traukšanās, amerikāņu kalniņu u.c. atrakcijās... Bet bērniem, protams, bauda!» savus piedzīvojumus komentē Rešetins.

Brīvdienas #disneyland #france #vacation #Paris #family #catchingfun

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Satiku savu čomaku! #brīvdienas

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Hmmm.. #montmartre #catchingfun #vacation #paris?? #highestpointinparis

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Kā jau ziņots, piektdien, 15. jūnijā, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notika Intara Rešetina režijā tapuša iestudējuma «Skroderdienas Silmačos» pirmizrāde.

Izrādēs spēlē Dailes teātra aktieri Vita Vārpiņa (Antonija), Artis Robežnieks (Aleksis), Mārtiņš Upenieks (Kārlēns), Aija Dzērve (Elīna), Kaspars Zāle (Pindaks), Sarmīte Rubule (Pindacīša), Ieva Florence (Ieviņa), Lidija Pupure (Bebene), Akvelīna Līvmane (Tomuļu māte), Ģirts Ķesteris (Dūdars), Marģers Eglinskis (Rūdis), Āris Rozentāls (Ābrams Vulfsons), Aldis Siliņš (Joske) un Lelde Dreimane (Zāra Goldbaum).

Aktieri ar izrādēm viesosies Cēsīs, Bauskā, Kuldīgā, Tukumā un Ikšķilē. Pēdējā izrāde notiks 23. jūnijā Krustpils brīvdabas estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu