Repere Kārdija Bī astotajā grūtniecības mēnesī dalās ar drosmīgu foto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Populārā amerikāņu repere Kārdija Bī (Cardi B) pārsteigusi fanus, mēnesi pirms dzemdībām pozējot žurnāla «Rolling Stones» vākam.

Uzņemtajā foto redzams, kā 25 gadus vecā repere gandrīz kaila drosmīgi skatās kamerā, kamēr viņas mīļotais vīrietis un bērna tēvs Ofsets (Offset) skūpsta grūtnieces vēderu.

Kā savā «Instagram» kontā informēja «Rolling Stones», fotogrāfija ir pirmais ieskats gaidāmajā fotosesijā ar Kārdiju un viņas līgavaini. Veikalos pilnais žurnāla numurs ar visām fotogrāfijām būs pieejams, sākot ar 2. jūliju. Žurnāla vāks abu reperu savienību raksturo kā «hip hopa mīlas stāstu».

Pati repere savā «Instagram» kontā norādīja, ka nevar sagaidīt jūliju, kad oficiāli iznāks žurnāla jaunais numurs. «Es domāju, ka būtu par daudz no jums prasīt, lai gaidītu līdz jūlijam. Šī fotosesija man ir tik īpaša un nozīmē tik daudz! Paldies ikvienam, kas palīdzēja īstenot šo brīnišķīgo iespēju! Mana meita ir tikusi uz «Rolling Stones» vāka!»

Par grūtniecību Kārdija paziņoja aprīlī amerikāņu vakara izklaides šovā «Saturday Night Live». Tiek plānots, ka repere meitu laidīs pasaulē jūlija beigās.

 

Couldn’t pick

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

 

Big Momma

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu