Porziņģis kopā ar simpātisku blondīni bauda atpūtu uz jahtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Populārais tenku portāls TMZ pagājušajā nedēļas nogalē publiskojis fotogrāfijas, kurās redzams latviešu basketbolists, NBA kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētājs Kristaps Porziņģis kopā ar kādu noslēpumainu blondīni. Abi baudījuši atpūtu uz jahtas.

TMZ ziņo, ka Kristaps un brango krūšu īpašniece, kā arī basketbolista brālis Mārtiņš manīti Ivisā, Spānijā, līksmojot uz jahtas.

Pērnā gada izskaņā Kristaps tika iemūžināts kopā ar krievu izcelsmes modeli Bembiju, dodoties prom no «Marquee» naktskluba Ņujorkā. Lai arī TMZ ziņoja, ka pāri vieno romantiskas attiecības jau ilgāku laiku, abi kopš randiņa naktsklubā kopā nav manīti.

??? love this swimsuit from @dollswimwear

A post shared by D A S H A (@bambie_girl) on

what would you like for breakfast, hon ?

A post shared by D A S H A (@bambie_girl) on

Tāpat vairākos medijos izskanējusi ziņa, ka Porziņģis satuvinājies ar «Instagram» zvaigzni Dženu Selteri, kura regulāri apmeklēja Kristapa spēles, tomēr izskatīgā tumšmate atklājusi, ka viņa un Kristaps ir «tikai draugi».

Favorite NBA team?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Sometimes, all we need is a beautiful place to clear our mind.

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Kā zināms, februāra sākumā Porziņģis spēles laikā sarāva ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs uz daudziem mēnešiem. Atlabšana no šādām traumām parasti prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā. Iepriekš izskanējis, ka Porziņģis varētu nespēlēt desmit mēnešus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu