Kardašjanas meitas ballīte beidzas ar niķošanos Ņujorkas ielās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Slaveno vecāku – realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un mūziķa Kanjes Vesta ne mazāk slavenā piecgadīgā meita Norta Vesta tiek lutināta ne pa jokam. Vecāki par godu viņas dzimšanas dienai uzrīkoja iespaidīgu ballīti par tēmu «vienradži», bet ar to tomēr šķita par maz, jo pagājušajā nedēļas nogalē Norta izbaudīja vairāku dienu ceļojumu uz Ņujorku.

Norta ar vecākiem pavadīja neaizmirstamu laiku lielajā pilsētā, izklaidējoties, ēdot kūkas, apmeklējot Brodvejas šovu «Frozen», kā arī pucējoties uz nebēdu. Kima parūpējās arī par to, lai meitas mati tiktu iztaisnoti, par ko gan saņēma publisku nosodījumu.

Kaut arī svinību laiks tika pavadīts godam, bērni paliek bērni ar visiem saviem niķiem un iegribām. Šoreiz neapmierinātība vai vienkārši neoma piemeklēja arī Nortu – svinēšana beidzās ar to, ka tētim nācās nest viņu uz rokām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu