Santa Zāmuele atklāj, kāpēc izjukušas attiecības ar Oļegu Fiļu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vīnzine, bāra «Magnum» īpašniece un bijusī žurnāla «Cosmopolitan» galvenā redaktore Santa Zāmuele sarunā ar žurnālu «Santa» pastāstīja, ka, viņasprāt, attiecības ar vīru, par Latvijā bagātāko vīrieti dēvēto «ABLV Bank» līdzīpašnieku un padomes priekšsēdētāju Oļegu Fiļu izjukušas abu aizņemtās ikdienas dēļ un nevēloties abiem ieguldīt vienlīdzīgu laika daudzumu, lai strādātu pie attiecībām un to kvalitātes.

«Cilvēki, kas apzināti nepavada laiku kopā, neizbēgami šķiras. Ir ļoti viegli dienu no dienas pateikt - man ir jāstrādā. Negribu neko sliktu teikt par vīriešiem, vēl jo mazāk par Latvijas vīriešiem, bet mūsu valstī ļoti izteikti vīrieša darbs tiek uzskatīts par svarīgāku. Un tad nu tas tavs vīrietis atnāk mājās katru vakaru ap desmitiem, bet nedēļas nogalē viņam taču ir jāatslēdzas un jānodarbojas ar saviem hobijiem. Tu viņu redzi varbūt vienu vakaru nedēļā. Bet ar to diemžēl ir par maz,» izdevumam atklāja Fiļa nu jau bijusī sieva, piebilstot, ka abi ar laiku sākuši «runāt dažādās valodās» un mīļotais attiecību beigu posmā kļuvis svešāds.

«Tas cilvēks, kuru pazinu un mīlēju, ir pazudis, es viņu vairs neredzu. Skaidri zinu, ka viņš tāds nebija,» tā Zāmuele.

Kā zināms, abi salaulājās 2016. gada 1. oktobrī Rīgas Sv. Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā, un drīz pēc tam noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību.

Jau vēstīts, ka Fiļa un Zāmueles šķiršanās notikusi neilgi pēc «ABLV» bankas kraha. Kā zināms, «ABLV» februāra izskaņā pavēstīja par pašlikvidāciju. Bankas problēmas sākās pēc ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas institūcijas («FinCEN») februāra vidū paziņotā, ka tā plāno noteikt sankcijas «ABLV Bank» par naudas atmazgāšanas shēmām, kas palīdzējušas Ziemeļkorejas kodolieroču programmai, kā arī nelegālām darbībām Azerbaidžānā, Krievijā un Ukrainā. «FinCEN» publiskotajā ziņojumā arī teikts, ka «ABLV Bank» vadība līdz 2017. gadam izmantojusi kukuļdošanu, lai ietekmētu amatpersonas Latvijā, cenšoties novērst pret to vērstas tiesiskas darbības un mazināt draudus savām augsta riska darbībām.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome 2018. gada 12. jūnijā atļāva «ABLVBank» sākt pieteikto pašlikvidācijas procesu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu