Daiļavas no visas pasaules Jūrmalā izrāda augumu pie spēkratiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marts Augusts

Skaistumkonkurss «Mrs. Elite Beauty Queen 2018» jau noslēdzies un uzvarētāja zināma, tomēr piedāvājam ielūkoties vienā no pikantākajām fotosesijām, kurā dalībnieces no visas pasaules pozēja pie jaudīgiem motocikliem, tērpušās peldkostīmā.

«Šis ir pirmais skaistumkonkurss pasaulē, kura ideja ir līdzīga kā «Victoria's Secret s» šovam. Tajā piedalās dalībnieces, kuras jau uzvarējušas un sevi pierādījušas dažādos pasaules līmeņa skaistumkonkursos. Kāpēc tā? Tāpēc, ka visas veiksmīgās idejas ir līdzīgas cita citai,» stāsta šova producents Mainots Vecvagars.

«Vienu valsti finālā drīkst pārstāvēt vairākas dalībnieces. Tā, piemēram, Latviju finālā pārstāvēja trīs konkursantes – viņām tika piešķirta tā sauktā brīvbiļete,» turpina Vecvagars.

Jau vēstīts, ka šā gada «Mrs. Elite Beauty Queen 2018» kroņa ieguvēja ir divu meitu māmiņa no Ukrainas, 32 gadus vecā Marina Kiseļova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu