Dziedātāja Dināra Rudāne: Atzīšos gan, ka neievēroju absolūti visas musulmaņu tradīcijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latviešu dziedātāja, TV šova «Izklausies redzēts» 3. sezonas uzvarētāja, boksa un motociklu entuziaste Dināra Rudāne, kura ir sava pirmā bērniņa gaidībās, intervijā žurnālam «Ieva» pastāstīja, ka kopš bērnības ir musulmaniete, bet ikdienā izlaiž vairākus šīs reliģijas aspektus.

«Atzīšos gan, ka neievēroju absolūti visas musulmaņu tradīcijas, tikai dažas no tām. Piemēram, kopš bērnības neēdu cūkgaļu. Vienkārši manā ģimenē tas nav pieņemts. Mošejā neesmu bijusi jau ļoti sen, Latvijā tādas nav. Ja esmu ārzemēs, tad gan aizeju uz dievkalpojumu. Man trūkst mošejas skaņu. Vecmāmiņa savulaik katru rītu radio klausījās lūgšanu, un man joprojām patīk visas šīs skaņas, tās atgādina man vecmāmiņu, bērnības izjūtas,» izdevumam atklāja Rudāne.

Kā zināms, dziedātāja gaidāmā bērniņa tēva vārdu tur noslēpumā un plašākai sabiedrībai neatklāj – zināms vien tas, ka abi jau ir iestūrējuši laulības ostā.

Dināra par grūtniecību saviem faniem paziņoja šā gada aprīlī.

? @jnesport ? @ealekseev ? #pregnancyworkout #boxing #noexcuses

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

#happyholidays #dzintarukoncertzāle #intarsbusulisunabonementaorkestris ??

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

foto : Rojs Maizītis ??‍♀️☺️

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu