Nedēļa slavenību dzīvē: Vējoņa uzruna, Tīrumas kāzas un Pugačovas intīmās dzīves detaļas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, instagram/maijapaija/TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Foto: LETA

Barišņikova jaunā profesija

Ekscentriskais modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs nesen sācis darbu pie sava drauga Kārļa, «Narvesen» franšīzes ņēmēja, kurš vada savu SIA, šonedēļ ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Viss sācies ar to, ka kioskā iepretim «Bērnu pasaulei» vajadzējis atrast darbinieku – pēc ilgām pārdomām pārdevēja pozīciju nolēmis ieņemt pats Barišņikovs, kurš savulaik strādājis arī par modes veikalu vadītāju.

«Var teikt, ka tas ir ģimenes bizness. [..] Protams, kā jebkurā citā darbā, arī te jābūt atbildībai un, kā jebkurā apkalpošanas jomā, jārunā ar cilvēkiem un jāapkalpo tie ar smaidu un laipni. Taču tas nebūt nav briesmīgs darbs, jo nelielajā kolektīvā darba stundas paskrien nemanot,» tā Jaroslavs.

 
Foto: buzzfoto/ScanPix

Bībera saderināšanās

Sestdien, 7. jūlijā, kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers saderinājās ar modeli Heiliju Boldvinu.

«Heilij, es esmu gatavs pavadīt savu dzīvi, iepazīstot katru tavu sīkāko daļiņu un mīlot tevi pacietīgi. Es apsolu vadīt mūsu ģimeni ar godu. (..) Mana sirds ir pilnībā tava, un tu man vienmēr būsi pirmajā vietā. Tu, Heilija Boldvina, esi mana mūža mīlestība. Tu dari mani par labāku cilvēku,» pie publiskotā foto, kurā modeles pirkstā spoži mirdz saderināšanās gredzens, raksta Bībers.

Vairāk par bildinājumu lasi šeit!

 
Foto: LETA

Maijas Tīrumas kāzas ar mīļoto no Vācijas

Latvijas kamaniņu izlases menedžere un trenere Maija Tīruma sociālajos tīklos dalījusies ar priecīgu ziņu - viņa mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti, vācu kamaniņu braucēju Janu Eihornu.

Lasi vairāk par Maijas priecīgo notikumu!

From now on- Mr. and Mrs. Eichhorn ❤️

A post shared by Maija Tiruma- Eichhorn (@maijapaija) on

 
Foto: LETA

Pugačova atklāj intīmas detaļas par savu privāto dzīvi

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova reti sniedz ieskatu savā privātajā dzīvē, taču jaunākajā intervijā interneta šovā «ОМ» dziedātāja pirmo reizi 10 gadu laikā atklāti runāja par attiecībām ar viņas 42 gadus veco vīru, humoristu Maksimu Galkinu.

Dziedātāja atzina, ka ilgu laiku ir šaubījusies, vai viņai nepieciešams stāties laulībā ar tik jaunu vīru, taču Galkins sievieti mierinājis un teicis, ka kopā ar viņu Pugačovai vairs ne par ko nav jāuztraucas. «Es pirmo reizi sajutos laimīga, esot precēta. Es līdz tam nemaz nezināju, kā tas ir - būt laimīgā laulībā. Kaut kādi vīri man bija – viens direktors, cits vispār... Un ar Filipu viss skaidrs, tā vienkārši vajadzēja. Un tagad es skatos uz Maksu, bet viņš tik jauns, skaists, gudrs, ar humora izjūtu, nedzer, nepīpē un ir saimniecisks. Es joprojām nesaprotu, kā man ar viņu ir tā paveicies. Cik gan vajadzēja izmēģināt, lai atrastu savu īsto laimi.»

Neskatoties uz ģimenes idilli, Pugačova ar Galkinu guļ atsevišķās istabās, turklāt šādi ir dzīvojusi arī ar citiem saviem vīriem. «Mūsu māja ir celta kā pils, bet, ieejot iekšā, tā nemaz nav tik liela. Lizai, Garikam, Kristīnai un Klaudijai ir savas istabas. Arī man un vīram ir savas istabas, jo es visu mūžu ar vīriešiem esmu gulējusi atsevišķās gultās. Sapnis par pili bija tieši Maksam.»

 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašā Rīgas centrā publiski slavina kailu krūšu skaistumu

Sievietes krūtis ir maiguma, mīlestības, kā arī mātes un dabas simbols. Krūtis nenoliedzami ir viena no sievišķīgākajām daiļā dzimuma ķermeņa daļām. Godinot šo dzīvības simbolu un iemūžinot krūšu daili, starptautiskā mūzikas festivāla «LABA DABA» ietvaros jau deviņus gadus pēc kārtas norisinās darbnīca – akcija «Pie dabas krūts», kuras idejas autors ir tēlnieks Edgars Kvjatkovskis. Ik gadu tā norit ciešā sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmijas Tēlniecības nodaļas studentiem. Festivāla ietvaros ģipsī atlieti jau vairāk nekā 700 krūšu tēli, krūšu formu piešķirot vairāk nekā 9 tonnām ģipša.

 
Foto: LETA

Dziesmu svētki - Vējoņa runa, Karapetjana un Maliginas skarbie izteikumi, slavenību prieka asaras

Ar aizkustinošu koncertu noslēgusies Dziesmu svētku nedēļa, kurā piedalījās, kā arī skatītāju rindās atradās sabiedrībā iemīļoti ļaudis.

Kamēr daļa izbaudīja koncertu un neslēpa aizkustinājuma asaras, citi metās zākāt notikušo - tika aprunāta Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa runa, kā arī savās pārdomās par notikušo dalījās armēņu izcelsmes Latvijas kinorežisors Aiks Karapetjans un māksliniece Elīna Maligina.

Par Vējoņa runu skarbi izteicās mūziķis Andris Kivičs, veltot prezidentam dziesmu ar vārdiem: «Raimi, runā no sevis, un tauta sapratīs.»

Māksliniece Elīna Maligina Dziesmu svētkus nodēvējusi par «lētu dvēseļkampaņu».

«Dzīres mēra laikā
Tingeļtangeļi
Senīli danči
Cik skarba ir īstenība.
Cik aprobežots prāts.
Cik Tuvs skats.
Nabagi bijām- nabagi paliksim- viena doma, kas pāršalc «lētu dvēseļkampaņu rosināšanā» un, diemžēl, nekas vairāk.
Tautumeitas un bāleliņi...bērniņi, tie kas vēl nav paspējuši tikt līdz Īrijai, Londonai un citai zemei. Šķiet dienas ir skaitītas... skumji...
Mana valsts un mana tauta. Mana zeme. -
Uz nedēļu.
Un tad atkal sūdi un samazgas...
Bet nu piedzimst, kur piedzimst...» - raksta Maligina, kura pērnā gada decembrī zaudēja vīru, uzņēmēju un zāļu ražotāja «Olainfarm» lielāko akcionāru Valēriju Maliginu.

Aplūko, kā populāri latvieši Dziesmu svētkus svinēja

 
Foto: AFP/Scanpix

Kailija Dženere ceļā uz jaunu statusu

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne, uzņēmēja un jaunā māmiņa Kailija Dženere, kurai šovasar apritēs 21 gads, pēc izdevuma «Forbes» datiem, varētu kļūt par visu laiku jaunāko miljardieri, apsteidzot «Facebook» dibinātāju Marku Zakenbergu, kā arī «Snapchat» radītāju Evanu Špīgelu.

Vairāk par Dženeres sasniegumiem, uzzini šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu