Visu laiku jaunākā miljardiere - Kailija Dženere nokļūst uz prestiža izdevuma vāka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne, uzņēmēja un jaunā māmiņa Kailija Dženere, kurai šovasar apritēs 21 gads, pēc izdevuma «Forbes» datiem, varētu kļūt par visu laiku jaunāko miljardieri, apsteidzot «Facebook» dibinātāju Marku Zakenbergu, kā arī «Snapchat» radītāju Evanu Špīgelu.

Kailijas Dženeres vērtība mērāma 900 miljonos ASV dolāru, vēsta «Forbes».

Izdevums lēš, ka Dženeres uzņēmums «Kylie Cosmetics», kas piedāvā visdažādākos kosmētikas produktus, sākot ar lūpu krāsām un zīmuļiem, beidzot ar acu ēnām un otiņām, ir gandrīz 800 miljonu dolāru vērts, un Dženerei pieder visi 100%.

Kamēr Dženere ierindojas «Forbes» ietekmīgāko cilvēku Amerikā saraksta 27. vietā, Kailijas pusmāsa Kima Kardašjana ieņēmusi 54. vietu - viņas vērtība mērāma 350 miljonos.

Kailija savu prieku par sasniegumiem neslēpj sociālajā vietnē «Instagram», kurā viņai seko 110 miljoni ļaužu no visas pasaules: «Paldies par šo rakstu un atzinību. Es jūtos svētīta, ka katru dienu varu darīt to, ko mīlu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu