Pret reperi Timati un Jegoru Krīdu celta administratīvā apsūdzība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/timatiofficial

Naktī no 21. jūnija reperi Timati un Jegors Krīds Maskavas centrā sniedza garāmgājējiem improvizētu mini koncertu uz automašīnas jumta, kas pildīta ar skaņu tehniku. Mākslinieki izpildīja vairākas dziesmas, taču ar savu nelielo koncertu pilnībā bloķēja ielu kustību.

Ar uzstāšanos Timati reklamēja savu jaunatvērto skaistumkopšanas salonu. Reklāma izrādījās veiksmīga, un ļaužu bari, pulcēdamies ap mūziķiem, bloķēja tuvējās ielas.

Reperu rīcība ieinteresēja atbildīgās varasiestādes, galvaspilsētas ceļu policijai iesaistoties koncerta izmeklēšanā.

Iepriekš tapa zināms ka par notikušo tiks veikta pārbaude, taču tagad policija atklāja, ka revīzijas rezultātā pret māksliniekiem tiek ierosināta administratīvā lieta.

Policijas paziņojumā teikts, ka pret viņiem tiks ierosināta lieta, jo viņi neieradās uz iecirkni, lai sniegtu paskaidrojumus par iepriekš nesaskaņoto uzstāšanos, kuras laikā tika bloķēta satiksme un skanēja skaļa mūzika, traucējot iedzīvotāju mieru.

Ja tiks atzīta mūziķu vaina, viņi var saskarties ar naudas sodu ne vairāk kā 26 tūkstošu rubļu apmērā, piespiedu darbu līdz 100 stundām vai arestu līdz 15 diennaktīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu