Kulakovs atklāj amizantas detaļas, kā iepazinies ar jauno draudzeni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/

Šā gada maijā medijos izskanēja ziņa, ka Juris Kulakovs pašķīries no savas ilggadējās draudzenes Lilitas Saulītes un atradis sev jaunu simpātiju - Lauru Karnīti. Sarunā ar izdevumu «Vakara Ziņas» Kulakovs apstiprina, ka satiekas ar Lauru, un pastāsta amizantas detaļas par abu iepazīšanos.

Mūziķis atklāj, ka Laura ir kvēla grupas «Pērkons» fane, tāpēc viņas kolēģi uzrunāja Juri, lai jubilārei sarūpētu īpašu pārsteigumu: «Kolēģi izdomāja Lauras dzimšanas dienā, 17. decembrī, uzdāvināt viņai «Pērkona» dziesmas un manu autogrāfu. (..) Tā nu es uztaisīju kolāžu no vienas publikācijas, pieliku klāt savu autogrāfu, uzšņāpu ar roku melodiju «Daudz baltu dieniņu Laurai šūpuļsvētkos!» un elektroniski to aizsūtīju.»

Kulakovs turpina: «Laura bija ļoti aizkustināta par kolēģu sagatavoto pārsteigumu un jautāja, vai varētu dabūt arī oriģinālu. (..) Laura ieradās pie manis mājās Rīgā pēc oriģināla, tērpusies garā vakartērpā un augstpapēžu laķenēs, braucot pa ceļam uz mājām no kaut kāda pasākuma. Vienā rokā viņai bija rozes, bet otrā vīna pudele. Tieši to vīna pudeli mēs tovakar tā arī neatkorķējām, un tā joprojām stāv plauktā. Galu galā viņa brauca ar mašīnu un vienkārši uzkavējās uz kafiju un cigareti. Mēs runājāmies un secinājām, ka mums ir simpātiska vienam otra sabiedrība.»

Maijā mūziķis izdevumam stāstīja, ka viņa alkoholisms bijis viens no iemesliem, kāpēc attiecības ar Lilitu Saulīti sašķobījušās.

Tāpat Kulakovs pērn kanāla «STV Pirmā!» Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi» atklāja, ka alkohols pamatīgi iedragājis arī viņa veselību. «Pirmkārt, es tās nesaukšu par grūtībām, bet par sevis disciplinēšanu un ierobežošanu. (..) Pats pirmais bija, kad smagi saindējos un nokļuvu «Linezerā», infekciju nodaļā, ar aknu toksisko hepatītu ar dzeltenām acīm. Ļoti smagā gadījumā var arī atdot galus, veselību «ietraumēt». Viss ir «ietraumēts». Aknas, sirds, iekšas, smadzenes, nervi,» intervijā pirms gada stāstīja mākslinieks.

Svētdien, 20. jūlijā, atzīmējot latviešu komponista, grupu «Pērkons» un «Menuets» dalībnieka Jura Kulakova 60 gadu jubileju, Līvānos notiks festivāls «Kulakova nakts».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu