Visi «Saimnieks meklē sievu» dalībnieki jau izvēlējušies «līgaviņas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 šova «Saimnieks meklē sievu» 27. novembra raidījumā pēc ilgām pārdomām arī neizlēmīgākie saimnieki – 51 gadus vecais Andris Leimants no Grobiņas novada un 30 gadīgais Aivars Dimitrijevs no Jēkabpils novada – izvēlas meitenes, ar kurām labprāt dosies ceļojumā.

Iepriekšējos raidījumos jau noskaidrojām, ka 27 gadus vecais Mārtiņš Līcis no Jēkabpils novada izvēlējies 31 gadus veco Solvitu Eniņu no Krimuldas, 29 gadus vecais Jānis Fogelis no Kocēnu novada par līgaviņu noskatījis 25 gadus veco Evitu Punduri no Līvāniem, bet Pēteris Grudovskis (24 gadi) no Auces novada ­– Anniju Atvaru (23 gadi) no Rīgas.

Pēteris ierādīja Annijai savas saimniecības ikdienu un, izbaudot karsto graudu vākšanas laiku, piedāvāja meiteni izvizināt ar kombainu. Brauciena laikā abi jaunieši runāja par bērnību un dzīves mērķiem. Annija kopā ar Pēteri devās arī izbaudīt naksnīgu un romantisku randiņu. Annija atzīst, ka kopā ar Pēteri jūtas labi un izjūt simpātijas pret puisi. Pēteris atklāj, ka pēc šova dosies trīs mēnešu garā ceļojumā uz Austrāliju un apsver domu piedāvāt Annijai braukt līdzi, jo uzskata, ka abu starpā kaut kas varot sanākt.

Tikmēr Aivara saimniecībā kaislības turpināja virmot, jo abas 18 gadus vecās rīdzinieces – Krista Kļavniece un Agnese Deptuā – atklāj, ka neizjūt simpātijas pret Aivaru un diez vai veidotu ar viņu attiecības, bet par spīti tam Krista būtu gatava doties kopīgā ceļojumā. Aivars, liekot lielas cerības uz ceļojumu kopā ar Agnesi, mēģināja meiteni pierunāt, bet saņemot pārliecinošu atteikumu, tomēr beigās izvēlējās Kristu, ar kuru iepriekš jau bija skūpstījies.

Ar grūtu izvēli saskārās arī Andris, kurš abas meitenes no paša rīta aizveda tīrīt mēslus, sakot, ka tas nav pats netīrākais un riebīgākais darbs. Neldiju un Gintu mēslu smaka turpināja pavadīt vēl ilgu laiku pēc darbu paveikšanas, tāpēc Ginta nolēma nopeldēties kaila. Pēc darbiem Andris meitenes aizveda uz senlietu krātuvi, kur visi apskatīja senlietas, kā arī nobaudīja grūbu biezputra ar speķa mērci un purvamirtas jeb balzāmkārkla uzlējumu. Meitenes novērtēja to, ka apkārtējie Andri ir ļoti iemīlējuši un vēl saimniekam visu to labāko. Lai gan Andra sirdij tuvāka šķita Ginta, tomēr gala izvēle viņš izdara par labu Neldijai, kura nekad iepriekš nav devusies ārzemju braucienā. Neldija, kura bija pārliecināta, ka saimnieks izvēlēsies Gintu, izplūda prieka asarās.

Nākamajā «Saimnieks meklē sievu» raidījumā, pirmdien, 4. decembrī, plkst.21.00, saimnieki kopā ar izvēlētajām meitenēm dosies ceļojumā un noskaidros, vai izdarījuši pareizo izvēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu