«X Faktora» fināliste Adriana priecājas par konkurentu veiksmi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas «X Faktora» fināls - jau 3. decembrī visa Latvija lems, kurš no trim dalībniekiem - Arturs Gruzdiņš, Līga Rīdere vai Adriana Miglāne - kļūs par šova uzvarētāju. TVNET sarunājas ar Adrianu Miglāni, lai noskaidrotu, kas ir viņas «X Faktors» un kāpēc jāuzvar tieši viņai.

TVNET: Adriana, tu līdz šim esi pierādījusi sevi jau citos konkursos un projektos. Kas, pēc tavām domām, ir tavs «X Faktors» un kāpēc tu esi pelnījusi uzvaru šajā šovā?

Adriana: Mans «X faktors» ir tas, cik ļoti esmu mācījusies un augusi, pateicoties šovam. Cik ļoti es attīstos un kādu spēku dod atbalstītāji - manuprāt, tas arī ir pats svarīgākais! Bez auditorijas dziedātājs nav dziedātājs! Katrs mēs stāstam savu stāstu. Esmu pelnījusi uzvaru šovā ne tikai tāpēc, ka tas ir mans sapnis, bet arī tāpēc, ka galvenajā balvā ir līgums ar «Sony music» ierakstu kompāniju, kas ir mana mūzikas stila lauciņš. Tas būtu milzumliels pakāpiens uz augšu manā karjerā.

Kāda bija tava reakcija, kad paziņoja, ka esi iekļuvusi finālā?

Mana reakcija vēl dienu pēc tiešraides ir: «Nu neticu, es esmu trijniekā!» Vislielākais prieks bija par to, ka cilvēki ļoti priecājas, ka es paliku, - tā ir neizsakāmi patīkama un laba sajūta, jo tas man ir ļoti svarīgi.

Kas ir bijis labākais padoms, ko tev devusi mentore Aija?

Aija man vienmēr teikusi - lai kāda dziesma arī mums jāizpilda, tā jānodzied ar savu stāstu, jo kas tad īsti ir dziesma? Dziesma ir kāds stāsts, emocijas, pārdzīvojums, tas, ko autors nes plašākai auditorijai.

Kurš no taviem priekšnesumiem visspilgtāk raksturojis tavu personību?

Es domāju, ka Intara Busuļa «Miglas rīts». Lēnas, spēcīgas dziesmas ir mans raksturojums. Dzīvē esmu ļoti mierīga, bet spēks ir, jo tas tiešām daudz vajadzīgs šova laikā!

Kurš no dalībniekiem, tavuprāt, šova laikā audzis visvairāk?

Manuprāt, Līga Rīdere! Atskatoties uz pašu pirmo atlasi, trūkst vārdu! Mūsu mīļā Līga ar lielu punci nāca uz pirmo atlasi un tagad ar bēbi braukā uz mēģinājumiem! Viņa ir ļoti augusi vokālajā ziņā.

The thing i can't live without ??

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Kā tu apvieno šovu ar mācībām Bauskā, un kādi plāni tev ir uzvaras gadījumā?

Pašreiz ar skolu ir kā ir... Īsti neesmu bijusi jau divus mēnešus, bet esmu apzinīga, tāpēc tas problēmas neizraisīs! Uzvaras gadījumā noteikti visu sevi atdošu mūzikai - līdz pēdējam! Vēl viens mans sapnis ir kaut ko noziedot bērniņiem - man ļoti patīk bērni un, ja es varētu, gribētu palīdzēt katram bērniņam, kam trūkst finansiālu līdzekļu.

Ko tu novēli pārējiem šova dalībniekiem?

Izturību un sparu cīnīties! Manuprāt, tas ir tas, kā man pietrūkst - iedvesmas cīnīties par uzvaru. Ir grūti, jo, kā visiem zināms, līderis ir Arturs, bet man ir patiess prieks par viņu! Ir jāmāk priecāties par citu veiksmi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu