Inita Sila pamet darbu žurnālā «Ieva» un debitē televīzijas šovā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas kanālā «STV Pirmā!», sākot ar 27. septembri, būs vērojams šovs «Ievas jaunās pārvērtības», kas dos iespēju sievietēm no visas Latvijas mainīt ne tikai savu ārieni, bet arī iekšējo pasauli un uzdrīkstēties īstenot savus sapņus. Dalībnieces pucēs un lolos labākie pašmāju vizuālā tēla eksperti stilistes Indras Salcevičas vadībā, bet profesionāli dzīves skolotāji – pieredzējusī ģimenes psihoterapeite Aina Poiša un sievišķīgākā Latvijas žurnāliste Inita Sila - palīdzēs atgūt prieku un ticību saviem spēkiem! 

Ekspertu komanda motivēs un palīdzēs izkrāsot ikdienu

Reizēm pārmaiņām nepieciešams pavisam nedaudz – vērtīgs padoms, mudinājums uz dzīvi paraudzīties «no malas», vai iedrošinājums izmēģināt ko jaunu un uzdrīkstēties būt citādai. Tieši tāpēc raidījumu «Ievas jaunās pārvērtības» vadīs trīs sabiedrībā zināmas ekspertes, kuras zina, kas sievietēm vajadzīgs.

Stiliste Indra Salceviča sniegs noderīgas rekomendācijas pārmaiņām vizuālajā tēlā, ieteiks piemērotāko apģērbu un parādīs, kā ar nelieliem līdzekļiem veidot savu garderobi.

Ģimenes psihoterapeite Aina Poiša palīdzēs atraisīt sievišķību un dos labākos ieteikumus, kā pārvarēt dzīves grūtības, atgūt pašapziņu un iemīlēt sevi.

Žurnāliste Inita Sila, kura 10 gadus vadījusi populārāko iknedēļas žurnālu sievietēm «Ieva», motivēs un parādīs, kā «lidot», piepildīt savus sapņus un no dzīves gūt visu, ko tā piedāvā.

Pārmaiņas vēlas simtiem sieviešu visā Latvijā

«Ievas jauno pārvērtību» veidotāji saņēmuši simtiem pieteikumu dalībai raidījumā no sievietēm visā Latvijā. Lai arī dāmu motivācija pieteikties pārvērtībām ir dažāda – gan vēlme atbrīvoties no liekā svara, atrast apģērbu tieši savam auguma tipam, izkopt stilu un tērpties atbilstoši savam vecumam, visas vieno fakts, ka lielu daļu savas dzīves tās rūpējušās par citiem, aizmirstot par sevi.

Vairums sieviešu atzinušās, ka matu griezumu nav mainījušas jau vairākus gadus, ikdienā priekšroku dod vienveidīgam apģērbam, kas iegādāts uz «labu laimi», turklāt skapī atrodas un tiek valkāts jau gadiem. Nu viņas ir gatavas izkāpt ārpus savas ierastās ikdienas un piedzīvot vērienīgas pārmaiņas – gan ārējās - no pelnrušķītes kļūstot par dāmu, gan iekšējās, gūstot pārliecību par saviem spēkiem, stiprinot savu sievišķību un personību «Vēlos būt moderna, sievišķīga, krāsaina, taču baidos kļūdīties un izskatīties bērnišķīga vai vulgāra. Mani bērni uzskata, ka ģērbjos kā ome. Gribu atbrīvoties un uzdrīkstēties!» Tā sevi pārmaiņām pieteikušas dažas no šova dalībniecēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu