«Īsto veču» otrā sezona noslēdzas ar 107 «nomestiem» kilogramiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trīs mēnešu gatavošanās posms «Kluba» piedzīvojumu sacensībām ir noslēdzies, un nu večiem nācās pa īstam apliecināt savu komandas garu un spēku. Lai arī nometuši daudz kilogramu un turējuši rūpi par savu fizisko sagatavotību, tomēr večiem neklājās viegli. Viņus nelutināja ne konkurenti, ne laikapstākļi. Un jau pašā sacensību sākumā divi no večiem – Aivars un Raitis – pamatīgi sastrīdējās un sacensības tika aizvadītas ļoti saspīlētā gaisotnē. 

Gandrīz diennakti ilgajās sacensībās večiem bija jāmeklē dažādi kontrolpunkti, jārisina loģikas uzdevumi, jāstājas pretī bailēm no augstuma, jāpierāda savu izturību un saliedētību. Taču, šķiet, visilgākais un izturību prasīgākais no pārbaudījumiem bija sešu stundu garais brauciens ar laivu, kas beigu beigās pārvērtās laivas stumšanā, jo upē bija pamatīgi krities ūdens līmenis.

Izmirkuši, noguruši un nosaluši – tādi veči izskatījās nākamās dienas rītā. Klāt bija nākamais pārbaudījums – supošana, kas sākās ar pamatīgu izpeldēšanos. Brīdī, kad šķita – vīri visu metīs pie malas, Jevgēņijs visus motivēja vēlreiz pamēģināt izpildīt uzdevumu, un viņiem tas izdevās.

Pēdējā šova epizodē projekta dalībnieki – Jevgēņijs, Raitis, Juris, Mintauts un Aivars – atkal satikās ar Gintu Budi, bet šoreiz pie viņa mācījās staigāt pa mēli. Veči tika iemūžināti fotosesijā, lai novērtētu, kā pa šiem pāris mēnešiem ir izmainījušies. Jāteic, ka pārvērtības ir ļoti acīmredzamas.

Ne tikai vizuālas pārvērtības, bet arī svari rāda izmaiņas – Aivars nometis vislielāko svaru – 30 kg, Raits atbrīvojies no 22 kilogramiem, Juris un Mintauts katrs nometis pa 21 kilogramam, bet Jevgēņijs zaudējis vismazāk – 13 kilogramu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu